Cadouri personalizate pentru întreaga familie, cu livrare rapidă și confirmare telefonică!

Pisicile, pe intelesul copiilor!

Daca vrem ca cei mici sa iubeasca si sa respecte animalele, trebuie sa le vorbim despre ele pe intelesul lor. Astazi, pisicutele sunt in centrul atentiei! Gasiti mai jos o multime de similitudini cu cei mici, pe care le puteti folosi in a le explica acestora ce si cum trebuie sa manance si cum sa se ingrijeasca.

Gentuta, ghiozdanel si etichete personalizate Halat baie personalizat cu pisica

Asadar, stiati ca...

 1. Majoritatea pisicilor sunt intolerante la lactoza si deci nu ar trebui sa bea lapte de vaca, pentru ca se vor simti rau si vor avea dureri! Evident ca pisicutei ii place laptele si ar bea oricat de mult, dar iata un exemplu excelent de a le explica celor mici importanta abtinerii de la anumite lucruri. Cat despre copiii intoleranti la lactoza, vor avea, cu siguranta, o consolare, stiind ca nici pisicile nu sunt intr-o situatie mai favorabila.

2. Pisicutele au dinti de lapte, care, ca si in cazul celor mici, cad si sunt inlocuiti de dintii adulti. Cat priveste ingrijirea dentitiei, cu siguranta avem ce invata de la pisicute! Toate lumea trebuie sa se spele pe dinti de cel putin doua ori pe zi!

3. O pisica obisnuita doarme intre 16 si 18 ore in fiecare zi. Nu-i asa ca e un exemplu foarte bun pentru toti copilasii?

Halat fete personalizat cu pisicuta Set doua prosopele personalizate

4. Pisicile nu au simtul gustativ al dulcelui. Asadar, nu le pasa de dulciuri. Vedeti, copii, ca se poate?! Pisicilor nici ca le pasa de ciocolata si bomboane!

5. In privinta salutului, pisicile nu spun „Buna ziua“ si nici nu-si dau mana. Dar asta nu pentru ca nu ar cunoaste bunele maniere. Atunci cand doua pisicute se intalnesc, se saluta atingandu-si nasucurile.

6. Pisicile isi agita labutele cand sunt fericite. E mult spus ca aplauda, dar asemanarile sunt, uneori, evidente!

Halate albe de lux personalizate cu pisici Prosoape personalizate cu pisici

7. Atunci cand mananca soareci, pisicile pot face viermisori, mai precis tenie. Indiscutabil, cei mici nu sunt singurii care au de luptat cu astfel de probleme!

8. Pisicile pot emite mai mult de 100 de sunete diferite! OK, nu exageram, n-o sa va spunem ca pot fi un exemplu de dictie pentru copii. Doar ca ni s-a parut o informatie interesanta!

9. Pisicile mananca numai mancare proaspata. Un mod foarte sanatos de a se hrani si de a se proteja!

Ghiozdan personalizat pisica Husa telefon personalizata pentru copii

10. Toate pisicutele au ochii albastrii la nastere, dar culoarea se schimba, de obicei, dupa aproximativ 3 luni de la nastere.

11. Pisicile mananca iarba. Iata un bun motiv pentru ca cei mici sa manance si ei cu placere fructe si legume proaspete!

12. Cadourile personalizate cu pisicute sunt, cu siguranta, printre preferatele celor mici! Toate imaginile cu pisicute din acest articol pot fi brodate, alaturi de numele celor mici, pe majoritatea articolelor de pe ePersonalizat.ro. Gasiti paturici, prosoape, bavetele, halate de baie si multe altele, inclusiv suporturi de farfurie sau de... castronele!

In ultimii ani, ne-am specializat in cadouri personalizate sau accesorii ce pot fi utile atat in casa, cat si in calatorii, precum halate de baie personalizate si prosoape personalizate prin broderie. Pentru cei mici, va punem la dispozitie o intreaga colectie de jucarii de plus ce pot fi personalizate, de asemenea, prin broderie! Nu veti gasi prea usor jucarii de plus personalizate prin broderie, dar pe ePersonalizat.ro puteti alege dintre zeci de modele (ursuleti, iepurasi, unicorni, elefantei, catelusi si multe altele) care, datorita calitatii si rezistentei in timp a broderiei, se vor transforma, in timp, in amintiri de neuitat pentru cei mici! Va invitam sa aruncati o privire pe site-ul nostru, unde veti gasi cadouri potrivite pentru toate varstele si toate ocaziile!

Halate personalizate pentru parinti si copii Pinguin plus personalizat de la clienti
halate pentru nasi prosoape personalizate familie
Set jucarie plus si halat personalizate Halat baie barbati bleumarin