Cadouri personalizate pentru întreaga familie, cu livrare rapidă și confirmare telefonică!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. Se introduce textul dorit, in limita numarului maxim de caractere afisat sub campul “Text personalizat”.

2. Se indica culoarea preferata a textului dand click pe una dintre culorile afisate.

3. Se alege o imagine inclusa intr-una dintre cele 3 categorii disponibile: - Design - Zodiac - Monograma

In cazul in care se opteaza pentru monograma, in campul “Text personalizat” trebuie introduse 1, 2 sau maxim 3 litere, in functie de tipul de monograma ales. Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Informații produs

Un cadou excelent pentru orice familie: un set de șorțuri personalizate, de folosit în bucătărie de către o familie de masterchefi, dar potrivite și în grădină, la pictură sau la alte activități artizanale. Personalizarea poate fi făcută unitar, cu același design pe fiecare șorț, alături de un text specific pentru fiecare membru al familiei. Alternativ, fiecare șorț poate fi personalizat într-un mod unic, inclusiv cu monograma fiecărui membru al familiei sau cu semnul zodiacal potrivit.

Personalizarea este realizată prin broderie, cea mai calitativă și elegantă modalitate de personalizare a textilelor. Un cadou original, unic și în același timp foarte util! Șorțurile de bucătărie pentru adulți sunt prevăzute cu două buzunare și cordon reglabil (mărime universală). Șorțurile pentru copii sunt potrivite pentru copiii de aproximativ 4 - 10 ani. Material: 65% poliester, 35% bumbac.

Setul este conceput pentru o familie de trei persoane, dar cantitatea poate fi completată corespunzător, în cazul familiilor mai numeroase. Tot ca și seturi-cadou pentru familie, vă recomandăm și setul de halate de baie personalizate pentru întreaga familie sau setul de familie alcătuit din prosoape personalizate.

Pentru cei mici, vă recomandăm și noua noastră colecție de jucării personalizate prin broderie, unde veți găsi zeci de modele: ursuleți, unicorni, elefănței, iepurași, cățeluși, pinguini, tigrii și multe altele! 

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsSet cadou familie: șorțuri personalizate
Scrie recenzia ta!
prosoape personalizate familie

Prosoape personalizate pentru întreaga familie

Prosop sezlong personalizat copii

Prosop șezlong, personalizat

Set cadou familie: șorțuri personalizate

249,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 17 caractere

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere

Vânzări de top