Set cadou familie: sorturi personalizate

222 RON

Fii primul care evalueaza acest produs.

| Spune-ti parerea

Pozele sunt cu titlu de prezentare. Toate textele/design-urile/monogramele/zodiile care apar pe produse sunt personalizate.

222 RON

Numarul maxim de caractere: 17

Numarul maxim de caractere: 17

Numarul maxim de caractere: 17

Numarul maxim de caractere: 2550

* Campuri Obligatorii

Pret final:

222 RON

Descriere

Un cadou excelent pentru orice familie. Un set de sorturi personalizate, de folosit in bucatarie de catre o familie de masterchefi, dar potrivite si in gradina, la pictura sau la alte activitati artizanale. Personalizarea poate fi facuta unitar, cu acelasi design pe fiecare sort, alaturi de un text specific pentru fiecare membru al familiei. Alternativ, fiecare sort poate fi personalizat intr-un mod unic, inclusiv cu monograma fiecarui membru al familiei sau cu semnul zodiacal potrivit.


Personalizarea este realizata prin broderie, cea mai calitativa si eleganta modalitate de personalizare a textilelor. Un cadou oiginal, unic si in acelasi timp foarte util! Sorturi de bucatarie pentru adulti sunt prevazute cu 2 buzunare si cordon reglabil (marime universala). Sorturile pentru copii sunt potrivite pentru copii de aproximativ 4 - 10 ani. Material: 65% poliester, 35% bumbac.


Setul este conceput pentru o familie de trei persoane, dar cantitatea poate fi completata corespunzator, in cazul familiilor mai numeroase. Tot ca si seturi-cadou pentru familie, va recomandam si setul de halate de baie personalizate pentru intreaga familie sau setul de familie alcatuit din prosoape personalizate.

Instructiuni pentru personalizarea produsului

1. Se introduce textul dorit, in limita numarului maxim de caractere afisat sub campul “Text personalizat”.

2. Se indica culoarea preferata a textului dand click pe una dintre culorile afisate.

3. Se alege o imagine inclusa intr-una dintre cele 3 categorii disponibile:
- Design
- Zodiac
- Monograma

In cazul in care se opteaza pentru monograma, in campul “Text personalizat” trebuie introduse 1, 2 sau maxim 3 litere, in functie de tipul de monograma ales. Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Recenzii clienti

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Set cadou familie: sorturi personalizate

Cum evaluezi acest produs?