Cadouri personalizate pentru întreaga familie, cu livrare rapidă și confirmare telefonică!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. Se introduce textul dorit, în limita numărului maxim de caractere afișat sub câmpul “Text personalizat”.

2. Se indică culoarea preferată a textului dând click pe una dintre culorile afișate. Ca extraopțiune, textul dorit poate fi brodat în mai multe culori (dintre cele disponibile). Culoarea fiecărei litere va fi aleasă de către personalul www.ePersonalizat.ro. în cazul în care se dorește o anumită secvență de culori, aceasta poate fi specificată în câmpul “Comentarii”.

3. Se alege o imagine inclusă într-una dintre cele 4 categorii disponibile: Design - Design cu detaliile nașterii - Monogramă - Zodiac pentru copii

În cazul în care se optează pentru o monogramă, în campul “Text personalizat” trebuie introdus numărul corespunzător de litere, în funcție de tipul de monogramă ales (după selectarea monogramei, numărul corespunzător va fi afișat sub câmpul “Text personalizat”). Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Informații produs

Ursulețul Bruno nu este un simplu urs de pluș, ca mulți alții! Bruno poate fi personalizat, prin broderie! Astfel, va deveni cel mai bun prieten al oricărui băiețel sau al oricărei fetițe, iar personalizarea prin broderie, cea mai elegantă și calitativă modalitate de personalizare, va fi nu doar frumoasă, ci și foarte rezistentă în timp, astfel ca Ursulețul Bruno va fi o jucărie apreciată ani și ani de zile!

Dimensiune: înălțime de 33 cm. Jucărie de pluș certificată pentru toate vârstele, în conformitate cu standardele EN 71-1, EN 71-2 si EN 71-3. Prevăzută cu fermoar, umplută la interior (corpul și capul) cu doi săculeți detașabili, ce conțin umplutură pentru jucării. Poate fi spălată la mașina de spălat.

Vă recomandăm întreaga noastră colecție de jucării personalizate prin broderie, unde veți găsi zeci de modele: ursuleți, unicorni, elefănței, iepurași, cățeluși, pinguini, tigrii și multe altele!

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsUrsulețul Bruno - urs de pluș personalizat prin broderie
Scrie recenzia ta!
Ursuletul Tedy personalizat brodat

Ursuleț de pluș personalizat prin broderie - Teddy

Ghiozdanel personalizat baieti

Ghiozdan personalizat creșă / grădiniță - Panda

Ursulețul Bruno - urs de pluș personalizat prin broderie

135,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere