Cadouri personalizate pentru întreaga familie, cu livrare rapidă și confirmare telefonică!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. Se introduce textul dorit, în limita numărului maxim de caractere afișat sub câmpul “Text personalizat”.

2. Se indică culoarea preferată a textului dând click pe una dintre culorile afișate. Ca extraopțiune, textul dorit poate fi brodat în mai multe culori (dintre cele disponibile). Culoarea fiecărei litere va fi aleasă de către personalul www.ePersonalizat.ro. în cazul în care se dorește o anumită secvență de culori, aceasta poate fi specificată în câmpul “Comentarii”.

3. Se alege o imagine inclusă într-una dintre cele 4 categorii disponibile: Design - Design cu detaliile nașterii - Monogramă - Zodiac pentru copii

În cazul în care se optează pentru o monogramă, în campul “Text personalizat” trebuie introdus numărul corespunzător de litere, în funcție de tipul de monogramă ales (după selectarea monogramei, numărul corespunzător va fi afișat sub câmpul “Text personalizat”). Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Informații produs

Pinguinul Pingu este o jucărie de pluș cu adevărat adorabilă! În plus, este concepută special pentru a putea fi personalizată prin broderie, astfel încât să devină cel mai bun prieten al oricărui copil, însoțindu-l de-a lungul anilor copilăriei și nu numai! Personalizarea prin broderie este cea mai elegantă, calitativă și durabilă metodă de personalizare a textilelor. Este foarte greu de brodat o jucărie din pluș, însa jucăriile din colecția ePersonalizat.ro sunt concepute special pentru a face posibil acest lucru!  

Dimensiune: înălțime de 38 cm. Jucărie de pluș certificată pentru toate vârstele, în conformitate cu standardele EN 71-1, EN 71-2 si EN 71-3. Prevăzută cu fermoar, umplută la interior (corpul și capul) cu doi săculeți detașabili, ce conțin umplutură pentru jucării. Poate fi spălată la mașina de spălat.

Vă recomandăm întreaga noastră colecție de jucării personalizate prin broderie, unde veți găsi zeci de modele: ursuleți, unicorni, elefănței, iepurași, cățeluși, vulpite, tigrii și multe altele!

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsPinguin de pluș personalizat prin broderie - Pingu
Scrie recenzia ta!
Geanta sport personalizata pentru copii

Elefant de pluș personalizat prin broderie, Trompy

Mielusel personalizat

Jucărie personalizată brodată Mielușelul Norocel

Pinguin de pluș personalizat prin broderie - Pingu

135,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere