Cadouri personalizate pentru întreaga familie, cu livrare rapidă și confirmare telefonică!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. Se introduce textul dorit, in limita numarului maxim de caractere afisat sub campul “Text personalizat”.

2. Se indica culoarea preferata a textului dand click pe una dintre culorile afisate.

3. Se alege o imagine inclusa intr-una dintre cele 3 categorii disponibile: - Design - Zodiac - Monograma

In cazul in care se opteaza pentru monograma, in campul “Text personalizat” trebuie introduse 1, 2 sau maxim 3 litere, in functie de tipul de monograma ales. Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Informații produs

În căutarea unui cadou pentru întreaga familie? Alegeți ceva util, frumos și original! Un set de prosoape personalizate prin broderie, pe care le puteți adapta preferințelor fiecăruia. Prosoapele sunt din bumbac 100%, au calitate premium (densitate 600 gr/mp) sau chiar de lux (densitate de 700, 800 sau chiar 900 gr/mp) și sunt foarte pufoase și absorbante. Dimensiuni: aproximativ 70 x 140 cm sau 67 x 130 cm - cele albastre, roșii și crem. Nou: vă oferim acum și prosoape de dimensiuni foarte mari (în doua variante, de aproximativ 100 x 180 cm sau de 100 x 150 cm), calitate premium (600 gr/mp), bineînțeles din bumbac 100%.

Personalizarea poate fi realizată în mod unitar, cu același design  sau tip de monogramă pe ambele halate de baie, sau putem broda un design specific pe fiecare dintre acestea (de exemplu semnele zodiacale). Înainte de a broda halatele, vă vom contacta telefonic și vom stabili în detaliu modul în care le vom personaliza, astfel încat rezultatul să fie exact așa cum vă doriți! 

Setul este conceput pentru o familie de trei persoane, dar cantitatea poate fi completată corespunzător, în cazul familiilor mai numeroase. De asemenea, setul poate fi completat cu prosoape de 50 x 90 cm sau 30 x 50 cm, precum și cu covorașe pentru baie, toate personalizate! Iar pentru un cadou de casa nouă complet, vă recomandam și setul de halate de baie personalizate pentru întreaga familie,setul de familie alcătuit din șorturi masterchef personalizate sau lenjeriile personalizate

Pentru cei mici, vă recomandăm și noua noastră colecție de jucării personalizate prin broderie, unde veți găsi zeci de modele: ursuleți, unicorni, elefănței, iepurași, cățeluși, pinguini, tigrii și multe altele! 

Recenzii 5

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsProsoape personalizate pentru întreaga familie
Scrie recenzia ta!
Lenjerie personalizata cadou nasu si nasa FB

Lenjerie de pat personalizată prin broderie

Eșarfe personalizate

Eșarfă personalizată prin broderie

Prosoape personalizate pentru întreaga familie

Rating:
100% of 100
250,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 25 caractere

Maxim 25 caractere

Maxim 2550 caractere

Maxim 25 caractere