O abordare 100% personalizată: toate comenzile sunt confirmate telefonic!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. Se introduce textul dorit, în limita numărului maxim de caractere afișat sub câmpul “Text personalizat”.

2. Se indică culoarea preferată a textului dând click pe una dintre culorile afișate. Ca extraopțiune, textul dorit poate fi brodat în mai multe culori (dintre cele disponibile). Culoarea fiecărei litere va fi aleasă de către personalul www.ePersonalizat.ro. în cazul în care se dorește o anumită secvență de culori, aceasta poate fi specificată în câmpul “Comentarii”.

3. Se alege o imagine inclusă într-una dintre cele 4 categorii disponibile: Design - Design cu detaliile nașterii - Monogramă - Zodiac pentru copii

În cazul în care se optează pentru o monogramă, în campul “Text personalizat” trebuie introdus numărul corespunzător de litere, în funcție de tipul de monogramă ales (după selectarea monogramei, numărul corespunzător va fi afișat sub câmpul “Text personalizat”). Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Informații produs

Cățelușul Oscior este o jucărie de pluș pufoasă, drăguță și simpatică, ce poate fi personalizată prin broderie, cea mai calitativă și elegantă modalitate de personalizare a textilelor! Astfel, Oscior va deveni, cu siguranță, cel mai îndrăgit prieten de pluș al copilașului Dvs. și îl va însoți de-a lungul anilor oriunde s-ar afla! Personalizarea prin broderie este extrem de rezistentă în timp și va reprezenta o amintire de neuitat!

Dimensiune: înălțime de 33 cm. Jucărie de pluș certificată pentru toate vârstele, în conformitate cu standardele EN 71-1, EN 71-2 si EN 71-3. Prevăzută cu fermoar, umplută la interior (corpul și capul) cu doi săculeți detașabili, ce conțin umplutură pentru jucării. Poate fi spălată la mașina de spălat.

Vă recomandăm întreaga noastră colecție de jucării personalizate prin broderie, unde veți găsi zeci de modele: ursuleți, unicorni, elefănței, iepurași, cățeluși, pinguini, tigrii și multe altele!

Recenzii 1

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCățelușul Oscior - jucărie pluș personalizată prin broderie
Scrie recenzia ta!
Hipopotam personalizat

Primul meu hipopotam personalizat

Iepuras personalizat

Iepurașul Morcovel - jucărie de pluș personalizată prin broderie

Cățelușul Oscior - jucărie pluș personalizată prin broderie

135,00 RON
Disponibilitate: Epuizat din stoc
Alți vizitatori au cumpărat