Cadouri personalizate pentru întreaga familie, cu livrare rapidă și confirmare telefonică!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. Se introduce textul dorit, in limita numarului maxim de caractere afisat sub campul “Text personalizat”.

2. Se indica culoarea preferata a textului dand click pe una dintre culorile afisate. Ca extraoptiune, textul dorit poate fi brodat in mai multe culori (dintre cele disponibile). Culoarea fiecarei litere va fi aleasa de catre personalul www.ePersonalizat.ro. In cazul in care se doreste o anumita secventa de culori, aceasta poate fi specificata in campul “Comentarii”.

3. Se alege o imagine inclusa intr-una dintre cele 3 categorii disponibile: - Design - Zodiac - Monograma

In cazul in care se opteaza pentru monograma, in campul “Text personalizat” trebuie introduse 1, 2 sau maxim 3 litere, in functie de tipul de monograma ales. Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Informații produs

Asigurați-i copilului Dvs. tot confortul și țineți-l întotdeauna la căldurică cu acest halat de baie care va deveni cu siguranță nelipsit dupa orice baiță sau bălăceală la piscină! Personalizați-l prin broderie cu numele și design-ul preferat (dintre cele disponibile) și veți avea cadoul perfect pentru orice ocazie! Disponibil în diverse culori (menționate pentru fiecare vârstă în parte, la momentul alegerii măsurii) și în mărimi corespunzătoare copiilor intre 0 și 14 ani. Unele dintre halatele colorate (dintre cele corespunzătoare vârstelor de 1-9 ani) vin și cu gluga brodată precum în imaginile de prezentare. Halatele din categoria "calitate premium" nu au gluga brodată, indiferent de culoarea acestora. Capacitate foarte bună de absorbție, calitate premium. Material: bumbac 100%.

Vă sugerăm și seturile compuse dintr-un halat de baie și un prosop, personalizate în mod unitar și disponibile atât în varianta pentru băieți, cât și în varianta pentru fete.

Recenzii 16

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHalat baie copii (8 mărimi: 0-14 ani), personalizat
Scrie recenzia ta!
Set halat baie si trusa cosmetice brodate

Set halat și trusă călătorie, personalizate prin broderie

Set sort si halat baie personalizate

Set halat și șort bucătărie, personalizate (brodate)

Halat baie copii (8 mărimi: 0-14 ani), personalizat

108,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere