O abordare 100% personalizată: toate comenzile sunt confirmate telefonic!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. Se introduce textul dorit, in limita numarului maxim de caractere afisat sub campul “Text personalizat”.

2. Se indica culoarea preferata a textului dand click pe una dintre culorile afisate. Ca extraoptiune, textul dorit poate fi brodat in mai multe culori (dintre cele disponibile). Culoarea fiecarei litere va fi aleasa de catre personalul www.ePersonalizat.ro. In cazul in care se doreste o anumita secventa de culori, aceasta poate fi specificata in campul “Comentarii”.

3. Se alege o imagine inclusa intr-una dintre cele 3 categorii disponibile: - Design - Zodiac - Monograma

In cazul in care se opteaza pentru monograma, in campul “Text personalizat” trebuie introduse 1, 2 sau maxim 3 litere, in functie de tipul de monograma ales. Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Informații produs

Asigurati-i copilului Dvs tot confortul si tineti-l intotdeauna la caldurica cu acest halat de baie care va deveni cu siguranta nelipsit dupa orice baita sau balaceala la piscina! Personalizati-l prin broderie cu numele si design-ul preferat (dintre cele disponibile) si veti avea cadoul perfect pentru orice ocazie! Disponibil in diverse culori (mentionate pentru fiecare varsta in parte, la momentul alegerii masurii) si in marimi corespunzatoare copiilor intre 1 si 14 ani. Unele dintre halate (dintre cele corespunzatoare varstelor 1-9 ani) vin si cu gluga brodata precum in imaginile de prezentare. Capacitate foarte buna de absorbtie, calitate premium. Material: bumbac 100%.

Va sugeram si seturile compuse dintr-un halat de baie si un prosop, personalizate in mod unitar si disponibile atat in varianta pentru baieti, cat si in varianta pentru fete.

Recenzii 10

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHalate de baie copii personalizate
Scrie recenzia ta!
Hipopotam personalizat

Primul meu hipopotam personalizat

Sort copii personalizat Chef Galusca

Șort bucătărie personalizat - copii

Halate de baie copii personalizate

108,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere

Alți vizitatori au cumpărat