Cadouri personalizate pentru întreaga familie, cu livrare rapidă și confirmare telefonică!

Mesaje de mulțumire pentru Nași, de botez sau cununie

Mesajele de mulțumire pentru Nași, fie că este vorba despre Nașii de botez sau Nașii de cununie, joacă un rol important în exprimarea recunoștinței față de acele persoane speciale care își asumă un rol semnificativ în viața unui copil sau a unui cuplu.

Mesaje de multumire pentru Nasi (la botez sau cununie)

CUPRINS:
I. Nașii de cununie
II. Nașii de botez
III. Pentru Nașu’
IV. Pentru Nașa
V. Aniversarea nunții / botezului
VI. Pentru îndrumare spirituală
VII. Mesaje pentru Nași, din partea celui botezat
VIII. Mesaje de mulțumire pentru cadouri

Nașii sunt aleși pentru a oferi îndrumare, sprijin și dragoste, ceea ce le conferă un rol esențial în viața oricărei familii și, conform tradiției, „La casa cu Nași buni, Dumnezeu face minuni!”. Acest articol conține peste 75 de exemple de mesaje de mulțumire pentru nași, împărțite în 8 secțiuni diferite, astfel încât să îl puteți găsi ușor pe cel mai potrivit.  

I. Mesaje de mulțumire pentru Nașii de cununie

1. Vă mulțumim că sunteți Nașii noștri și că ne-ați binecuvântat viața cu dragostea și prezența voastră!
2. Cuvintele nu pot exprima în mod adecvat recunoștința pe care o simțim pentru că ați acceptat să fiți Nașii noștri. Vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți pentru noi, suntem cu adevărat norocoși să vă avem!
3. Îndrumările și cuvintele voastre înțelepte ne-au ajutat să trecem peste toate provocările vieții. Vă mulțumim, dragii noștri Nași!
4. Vă suntem recunoscători amândurora pentru că v-ați asumat acest rol important în viața noastră, acela de a ne fi Nași. Este o bucurie și o onoare pentru noi și simțim cu adevărat că relația deja puternică dintre familiile noastre va crește și mai mult de acum înainte.
5. Vă mulțumim că ne-ați înconjurat cu dragoste și afecțiune, că ne-ați făcut să ne simțim prețuiți și apreciați ca fini ai voștri!
6. Se spune că una dintre cele mai mari provocări pentru un cuplu este alegerea Nașilor, dar, din experiența noastră, acest lucru nu poate fi mai departe de adevăr! Voi sunteți niște oameni atât de minunați și constituiți o familie atât de frumoasă încât decizia de a vă alege ca Nași a fost una dintre cele mai ușoare pe care a trebuit să o luăm. Vă mulțumim că ne sunteți alături!
7. Ce bucurie este să știm că viețile noastre vor fi, de acum, împletite într-un mod chiar și mai frumos! Suntem încântați că ați fost de acord să deveniți Nașii noștri și avem, de acum, o mare liniște sufletească, știind că avem sprijinul vostru și că ne veți fi alături.
8. Dacă vreodată în viața noastră ar apărea și momente dificile, voi ați fi cei la care am apela pentru sfaturi. A fost absolut firesc să vă rugăm pe voi să ne fiți Nași și suntem foarte fericiți că sunteți atât de dispuși să deveniți Nașii noștri, vă mulțumim!
9. Încă nu am întâlnit un cuplu care să radieze dragoste, forță și încredere la fel de mult ca voi doi. Este o onoare și un privilegiu să vă avem ca Nași!
10. Generozitatea voastră nu cunoaște limite și vă mulțumim din suflet că ați acceptat acest rol cu brațele deschise!

Halate personalizate pentru nasi Prosoape personalizate pentru Nasi

II. Mesaje de mulțumire pentru Nașii de botez

1. Vream să vă mulțumim amândurora pentru angajamentul vostru față de familia noastră! Este o alinare să avem dragostea și sprijinul vostru în această călătorie de a fi părinți. Copilul nostru nu ar putea fi mai norocos să vă aibă ca Nași și suntem încântați să parcurgem acest drum împreună.
2. „Nume copil” este cu adevărat binecuvântat(ă) să aibă niște Nași care se roagă pentru binele lui / ei. Vă mulțumim pentru tot!
3. Pentru mulți, alegerea Nașilor poate fi o provocare, dar noi am știut imediat că doar pe voi vrem să vă avem ca Nași. Vă mulțumim că ați acceptat acest rol important, copilul nostru va fi binecuvântat să vă aibă în viața lui.
4. Astăzi, când sărbătorim botezul copilului nostru alături de cei dragi, dorim să vă mulțumim în primul rând vouă, Nașilor, pentru că ne sunteți alături! Ne simțim încrezători știind că micuțul nostru / micuța noastră va crește înconjurat de dragostea voastră, de gândurile și îndrumările care îi vor călăuzi pașii în viață.
5. Intrarea voastră, ca Nași, în familia noastră a fost unul dintre cele mai bune lucruri care ni s-au întâmplat în viață! Devotamentul pe care îl arătați față de copilul nostru reprezintă o adevărată binecuvântare și suntem copleșiți de recunoștință. Vă mulțumim din suflet pentru tot sprijinul vostru!
6. Suntem încântați și recunoscători că ați fost de acord să fiți Nașii copilului nostru și, în calitate de părinți, vă mulțumim din suflet! Amândoi ați fost și sunteți niște exemple minunate pentru noi și ne bucurăm să avem sprijinul vostru plin de dragoste pentru a-l crește / a o crește pe “numele copilului”.
7. Vrem să vă mulțumim în mod special, nu numai pentru că ați fost aici cu noi pentru a împlini și a sărbători botezul copilului nostru, ci și pentru călăuzirea spirituală constantă pe care ne-ați oferit-o. Din acest motiv, știm că am făcut cea mai bună alegere atunci când v-am rugat să fiți Nași și vă suntem recunoscători că ați acceptat să intrați în familia noastră.
8. Mulțumim, Nașilor, că ați fost parte la botezul micuțului nostru și că i-ați devenit Părinți spirituali. Știm că împărtășiți dragostea și bucuria pe care ne-a adus-o această sărbătoare la fel de mult ca și noi și suntem încrezători că veți continua să ne oferiți sprijin, iubire și îndrumare în fiecare zi.
9. Nimeni în această lume nu te va pune la încercare mai mult decât un copil. De la nivelul de bebeluș și până la cel de adolescent, el învață cum să apese pe butoane pe care nici măcar nu știai că le ai. De aceea rolul Nașilor este atât de important și ne-ați demonstrat de fiecare dată că am făcut cea mai bună alegere. Vă mulțumim că ați fost la înălțimea provocărilor!

Halate personalizate pentru familia Nasilor Cadou pentru Nasi lenjerie personalizata
Cadou pentru Nasu Bogatasu si Nasa Bogatasa Mesaj de bun venit pentru copilul botezat

III. Mesaje de mulțumire pentru Nașu’

1. Prezența ta neclintită în viața mea îmi umple inima de recunoștință. Îți mulțumesc că ești alături de mine de fiecare dată, Nașule!
2. Sunt cu adevărat norocos / norocoasă să am un Naș ca tine. Îți mulțumesc că ai fost mereu alături de mine!
3. A alege un Naș înseamnă, practic, să decizi care dintre persoanele din viața ta este cea mai apropiată de nivelul unui Supererou. În ceea ce ne privește, nici măcar nu a fost nevoie să ne punem această întrebare - bineînțeles, ești tu! Îți mulțumim că ești campionul care veghează asupra copilului nostru!
4. Îți mulțumesc că m-ai înconjurat cu dragostea și sprijinul tău, Nașule. Te apreciez mai mult decât pot exprima cuvintele!
5. Iubirea și sprijinul tău necondiționat mă fac să mă simt binecuvântat(ă) să te am ca Naș. Îți mulțumesc, Nașul meu iubit!
6. Dacă ne uităm la viață ca la un joc, atunci rolul Nașului este acela de antrenor. Acest rol trebuie jucat de cineva cu înțelepciune și experiență, care poate fi un exemplu pozitiv pentru tânăra generație. Nu ne putem gândi la nimeni care să poată bifa toate aceste aspecte așa cum o faci tu. Îți mulțumim din suflet că ne-ai ajutat să ne formăm copiii pentru a avea succes în viață.
7. Sfaturile tale și înțelepciunea de care ai dat dovadă în momentele importante continuă să aibă un impact profund asupra vieții mele. Îți mulțumesc, Nașule!
8. Îți mulțumesc că mă sprijini necondiționat și că mă accepți așa cum sunt, Nașul meu iubit!
9. Dragostea și protecția ta au avut un mare impact asupra vieții mele. Îți mulțumesc că ești Nașul meu minunat!
10. A accepta să devii Nașul copilului prietenului tău este poate cel mai mare cadou pe care îl poți face unui prieten. Vreau să-ți mulțumesc pentru acceptul tău venit din tot sufletul și fără nicio ezitare, fiul meu / fiica mea este foarte norocos / norocoasă sa te aibă alături încă de la botez!
11. Faptele tale vorbesc și înseamnă mai mult decât cuvintele, iar eu sunt norocos / norocoasă să te am ca Naș și model de urmat!
12. Rugăciunile tale sincere au fost o sursă de alinare și speranță. Îți mulțumesc pentru tot, Nașule.
13. Îți mulțumesc pentru că ești Nașul meu, pentru dragostea și sprijinul pe care mi le-ai arătat de-a lungul anilor și pentru că te simt mereu aproape!

Cadou pentru Nasu halat si prosoape personalizate Cadou pentru Nasu sapca personalizata
Cadou pentru Nasu sort si halat personalizate Halat personalizat pentru Nasu

IV. Mesaje de mulțumire pentru Nașa

1. În basme, zânele poartă aripi, o baghetă și îndeplinesc dorințele. În viața reală, tu, Nașa, ești o confidentă, umărul pe care mă sprijin și o prietenă adevărată. Poate că nu ai buzunarele pline cu praf de zâne, dar cu siguranță ai adus puțină magie în viețile noastre. În viața reală sau în cărțile de povești, ești cea mai bună Nașă din lume.
2. Dragostea și sprijinul tău au fost o sursă constantă de ajutor și liniște în viața mea. Îți mulțumesc, dragă Nașă!
3. Îți sunt veșnic recunoscător / recunoscătoare pentru dragostea și sprijinul pe care mi le-ai arătat în calitate de Nașă. Îți mulțumesc!
4. Îndrumarea și sprijinul tău m-au ajutat să depășesc obstacolele și să mă dezvolt. Îți mulțumesc pentru tot, Nașa mea iubită!
5. Mulțumesc pentru dragostea ta necondiționată și pentru sprijinul neclintit, Nașa! Sunt cu adevărat norocos/norocoasă să te am.
6. Nu am putea fi mai fericiți de alegerea noastră și acceptul tău de a te avea ca Nașă a copilului nostru, un rol care îți va oferi un loc special în inimile noastre pentru totdeauna. Știm că ești cea mai potrivită pentru a îndeplini această sarcină importantă și nu ne putem exprima îndeajuns recunoștința!
7. De multe ori, în viața unui copil apar momente în care părinții nu par sa îl înțeleagă și tocmai în acele momente, rolul de Nașă este cel mai important! Îți mulțumesc că ești cea pe care copilul meu se va putea baza, înseamnă foarte mult pentru mine.
8. Îți mulțumesc că ai fost lumina mea călăuzitoare și că m-ai susținut la bine și la greu, dragă Nașă.
9. Iubirea ta nu cunoaște limite și pentru asta îți sunt veșnic recunoscător / recunoscătoare. Mulțumesc, dragă Nașă!
10. Îți mulțumesc că m-ai îndrumat pe calea cea bună și m-ai ajutat să iau decizii bune în momentele importante, dragă Nașă.
11. Îți voi fi veșnic recunoscător / recunoscătoare pentru sfaturile și îndrumările tale înțelepte. Îți mulțumesc că ești mereu alături de mine, Nașa!
12. Îți mulțumesc pentru dragostea ta nemărginită, dragă Nașă! Sunt cu adevărat norocoasă să te am în viața mea.
13. Dragostea ta necondiționată a fost cea care m-a împins de fiecare dată înainte! Îți mulțumesc că ești Nașa mea minunată!
14. Îți admir puterea, înțelepciunea, echilibrul și integritatea. Îți mulțumesc că ești modelul meu, dragă Nașă!
15. Îți mulțumesc că m-ai inclus în rugăciunile tale și că mi-ai binecuvântat viața cu prezența și sprijinul tău necondiționat, dragă Nașă.

Cadou pentru Nasa esarfa personalizata Cadou pentru Nasa sapca personalizata
Halat personalizat pentru Nasa Cadou Nasa halat si prosop personalizate

V. Mesaje de mulțumire pentru aniversarea nunții / botezului

1. Vă mulțumim că ați fost îngerii noștri păzitori, că ne-ați înconjurat cu dragoste și sprijin pe tot parcursul călătoriei noastre!
2. Vă mulțumim că sunteți stâlpii pe care ne putem sprijini de fiecare dată, oferindu-ne mereu dragostea și sprijinul vostru atunci când am avut cea mai mare nevoie de ele. Sunteți cei mai buni Nași și vă iubim mult!
3. Dragostea și sprijinul vostru ne-au modelat viața în moduri pe care nu le putem descrie în cuvinte. Vă mulțumim, Nașii nostri dragi!
4. În această zi specială, vreau să-mi exprim cea mai profundă recunoștință pentru că sunteți Nașii mei minunați. Vă mulțumesc!
5. Cu această ocazie importantă, vreau să vă mulțumesc că sunteți Nașii mei și că mi-ați binecuvântat viața cu prezența voastră.
6. Vă mulțumesc pentru că mi-ați fost alături, că ați sărbătorit și ați prețuit fiecare piatră de hotar din viața mea, în calitate de Nași și părinți spirituali.
7. Dragostea și sprijinul vostru în ziua noastră specială înseamnă enorm pentru noi! Vă mulțumesc pentru tot, Nașii noștri dragi!

La Multi ANi aniversare cuplu 50 de ani Cadou pentru Super Nasica si Super Nasicu
Cadou pentru intreaga familie a Nasilor Halate si prosoape personalizate pentru Nasi

VI. Mesaje de mulțumire pentru îndrumare spirituală

1. Vă mulțumim pentru că ne-ați îndrumat spiritual și ne-ați cultivat credința, Nașii noștri buni și dragi!
2. Rugăciunile voastre ne-au oferit putere și alinare în vremuri grele. Vă mulțumim pentru tot, Nașii noștri iubiți!
3. Vă mulțumim că ne sunteți un model de urmat și că ne-ați îndrumat prin exemplul propriu. Aspirăm să fim la fel ca voi, scumpii noștri Nași!
4. Suntem recunoscători pentru influența voastră pozitivă în viața noastră și pentru toate valorile pe care ni le-ați insuflat. Vă mulțumim!
5. Vă mulțumim că sunteți un exemplu de bunătate, compasiune și putere. Sunteți modelul nostru, Nașii noștri iubiți!
6. Vă mulțumim pentru că ne-ați prezentat frumusețea credinței și ne-ați îndrumat în călătoria noastră spirituală.
7. Îndrumările voastre ne-au umplut viața de scop și sens. Vă mulțumim din suflet pentru tot!
8. Sfaturile și îndrumările voastre ne-au întărit credința și ne-au apropiat de Dumnezeu. Vă mulțumim că sunteți Nașii noștri.
9. Vă suntem cu adevărat recunoscători pentru pildele și exemplele spirituale pe care ni le-ați transmis și pentru lumina pe care ați adus-o în inimile noastre. Sunteți cei mai buni Nași pe care i-am fi putut avea și vă mulțumim pentru ca sunteți atât de prezenți în viața noastră!

Cadou de multumire pentru Nasi Halate personalizate pentru Nasi
Prosoape personalizate pentru Nasi Halate personalizate pentru Nasi

VII. Mesaje de mulțumire pentru Nași, din partea celui botezat

1. Vă mulțumesc că ați fost alături de mine, că m-ați îndrumat prin provocările vieții.
2. Prezența voastră în viața mea a făcut toată diferența. Vă mulțumesc, Nașii mei iubiți!
3. Sunt atât de recunoscător / recunoscătoare pentru sprijinul și dragostea voastră constantă. Vă mulțumesc că ați fost mereu alături de mine!
4. Să vă am ca Nași este o adevărată binecuvântare. Vă mulțumesc că mi-ați fost mereu alături.
5. Dragostea și îndrumarea voastră m-au transformat în persoana care sunt astăzi. Vă mulțumesc că ați fost mereu acolo, Nașa și Nașu’!
6. Vă mulțumesc că ați fost Nașii mei și că ați fost alături de mine, atât în momentele bune, cât și în cele dificile din viața mea.

Mesaj pentru nasi de la copilul botezat Halate pentru Nasi
Cadou pentru Nasi sorturi personalizate Prosoape pentru cei mai iubiti Nasi

VIII. Mesaje de mulțumire pentru cadouri

1. Mulțumim pentru toate darurile pe care ni le-ați făcut de-a lungul anilor, dragii noștri Nași, atât cele materiale, precum cele pe care tocmai le-am primit, cât și cele spirituale, cu care ne-ați binecuvântat de fiecare dată!
2. Cadourile voastre extrem de generoase ne-au făcut să ne simțim iubiți și prețuiți. Mulțumim, Nașii noștri dragi!
3. Vă mulțumim pentru cadourile minunate care aduc întotdeauna bucurie și emoție în viața noastră.
4. Apreciem de fiecare dată timpul și efortul pe care îl depuneți pentru a alege cadourile perfecte pentru noi. Vă mulțumim!
5. Suntem foarte recunoscători pentru cadourile superbe care ne reamintesc de dragostea și grija voastră. Vă mulțumim!
6. Cadourile voastre au făcut ca această aniversare să fie cu atât mai specială! Vă mulțumim că vă gândiți mereu la noi, Nașii noștri dragi!
7. Generozitatea voastră chiar nu cunoaște limite și vă suntem cu adevărat recunoscători pentru toate darurile pe care ni le-ați oferit.

Mesaje La Multi ANi 50 de ani cu nume Prosoape personalizate Super Nasu Super Nasa
Halate personalizate Mosica si Mosoiu Cadouri personalizate pentru Nasi

Mesajele de mulțumire pentru Nași sunt unul dintre cele mai frumoase modalități prin care ne putem exprima recunoștința pentru dragostea, sprijinul și îndrumarea lor. Fie că au fost alături de tine (de voi) în fiecare etapă importantă a vieții, ți-au oferit sfaturi înțelepte sau te-au înconjurat cu dragostea lor necondiționată, Nașii joacă un rol important în viața tuturor creștinilor.
Folosiți aceste mesaje de mulțumire ca sursă de inspirație pentru a vă transmite aprecierea și pentru a-i face pe Nașii dvs. să se simtă cu adevărat speciali. Sărbătoriți prezența lor și impactul pe care l-au avut în viața voastră prin exprimarea sinceră a recunoștinței pe care le-o arătați cu fiecare ocazie. Și, pentru că de-a lungul anilor am contribuit și noi la crearea a mii de cadouri personalizate, pentru nași, fini sau întreaga familie, vă recomandăm să aruncați o privire și pe restul site-ul nostru, unde s-ar putea să găsiți idei potrivite pentru daruri cu adevărat speciale!