Fără stres de Crăciun? Comandați de pe-acum! Cadouri personalizate pentru întreaga familie.

Jucării

Setați descendent

Articolele 1-50 din 59

Pagină
pe pagină
Setați descendent

Articolele 1-50 din 59

Pagină
pe pagină

Jucării personalizate pentru cei mici!

Cadouri unice în România! Zeci de modele de plușuri personalizate prin broderie, cadouri ideale pentru cei mici dar și pentru cei mari, de care se vor bucura ani si ani la rând! Personalizarea prin broderie este imposibil de realizat pe o jucărie de pluș obișnuită, dar este disponibilă pe jucăriile din colecția ePersonalizat.ro concepute special pentru a putea fi brodate!
Vă oferim mai multe variante de ursuleți din pluș personalizați, iepurași personalizați (modele unisex sau specifice pentru băieței sau fetițe), elefanți personalizați (elefanți gri, bleu sau roz, pentru baieți sau fete), unicorni personalizați, cățeluși personalizați, chiar si leuț și tigru personalizați, maimuțică personalizată, așadar o gamă cu adevărat variată de plușuri personalizate!
Vă mulțumim pentru interes si sperăm să ne auzim curând - de fiecare dată după ce primim o comandă, apelăm telefonic fiecare client în parte, pentru a discuta în detaliu specificul fiecărei comenzi și a ne asigura că totul va ieși exact cum își dorește fiecare! Suntem echipa ePersonalizat.ro, echipa
Cadourilor personalizate cu stil!