Cadouri personalizate pentru întreaga familie, cu livrare rapidă și confirmare telefonică!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. Se introduce textul dorit, in limita numarului maxim de caractere afisat sub campul “Text personalizat”.

2. Se indica culoarea preferata a textului dand click pe una dintre culorile afisate.

3. Se alege o imagine inclusa intr-una dintre cele 3 categorii disponibile: - Design - Zodiac - Monograma

In cazul in care se opteaza pentru monograma, in campul “Text personalizat” trebuie introduse 1, 2 sau maxim 3 litere, in functie de tipul de monograma ales. Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Informații produs

Faceti-le mirilor un cadou de nunta util si special, pe care-l vor folosi cu cea mai mare placere: un set de prosoape personalizate cu numele lor (Dl / Dna.... sau Mr / Mrs....) si un design relevant, la alegere. Un cadou oiginal, unic, cu care veti iesi cu siguranta in evidenta! Prosoapele au calitate premium (densitate 600 gr/m2) sau chiar de lux (denistate de 700, 800 si chiar 900 gr/m2) si capacitate foarte mare de absorbtie. Material: bumbac 100%. Dimensiuni: aproximativ 70 x 140 cm sau 67 x 130 cm in cazul prosoapelor albastre, rosii si crem. Nou: va oferim acum si prosoape de dimensiuni foarte mari (in doua variante, de aproximativ 88 x 173 cm sau de 100 x 150 cm), calitate premium (600 gr/mp), bineinteles din bumbac 100%.

Personalizarea poate fi facuta unitar, cu acelasi design sau tip de monograma pe toate prosoapele, sau putem broda un design specific pe fiecare prosop in parte (de exemplu semnele zodiacale). In cazul in care doriti designuri diferite (sau doriti personalizarea cu alte designuri de broderie, disponibile pe paginile altor produse), va rugam sa precizati acest lucru in campul de comentarii. Inainte de a broda prosoapele, va vom contacta si telefonic si vom stabili in detaliu modul in care le vom personaliza, astfel incat rezultatul sa fie exact asa cum va doriti!

 

Recenzii 8

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsProsoape personalizate prin broderie (set El și Ea)
Scrie recenzia ta!
Set halate pesronalizate cupluri el si ea

Halate personalizate prin broderie (set El și Ea)

Set halate de baie si prosoape cu monograma

Set matrimonial 2 halate 2 prosoape personalizate

Prosoape personalizate prin broderie (set El și Ea)

Rating:
100% of 100
170,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 25 caractere

Maxim 25 caractere

Maxim 2550 caractere

Vânzări de top