O abordare 100% personalizată: toate comenzile sunt confirmate telefonic!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. Se introduce textul dorit, in limita numarului maxim de caractere afisat sub campul “Text personalizat”.

2. Se indica culoarea preferata a textului dand click pe una dintre culorile afisate.

3. Se alege o imagine inclusa intr-una dintre cele 3 categorii disponibile: - Design - Zodiac - Monograma

In cazul in care se opteaza pentru monograma, in campul “Text personalizat” trebuie introduse 1, 2 sau maxim 3 litere, in functie de tipul de monograma ales. Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Informații produs

Daca doriti sa le faceti nasilor Dvs. un cadou cu adevarat deosebit, oferiti-le un set de 2 halate de baie calitate premium, personalizate prin broderie cu monogramele lor sau cu semnul zodiacal al fiecaruia. Un cadou special pe care il vor aprecia cu siguranta! Halatele de lux, din bumbac 100%, au densitate mai mare (sunt mai groase) și au textura prosopului (frotir) atât pe interior cât și la exterior. Celelalte halate de baie, tot din bumbac 100%, au textura prosopului (frotir) pe interior și textură tip velur la exterior (obținută prin tăierea fină a firelor de bumbac). Halate parte peste parte, cu cordon.

Personalizarea poate fi realizata in mod unitar, cu acelasi design  sau tip de monograma pe toate halatele de baie, sau putem broda un design specific pe fiecare dintre acestea (de exemplu semnele zodiacale). In cazul in care doriti designuri diferite pe fiecare halat in parte (sau doriti personalizarea cu alte designuri de broderie, disponibile pe paginile altor produse), va rugam sa precizati acest lucru in campul de comentarii. Inainte de a broda halatele, va vom contacta telefonic si vom stabili in detaliu modul in care le vom personaliza, astfel incat rezultatul sa fie exact asa cum va doriti!

Masuri: consultati ghidul de masuri. Va rugam sa specificati masurile dorite in campul de comentarii.

Daca doriti sa faceti un cadou pentru intreaga familie, deci si pentru nasicul si/sau nasica, va oferim si halate personalizate pentru copii, diverse marimi pentru 1-14 ani, cu ursuleti si albinute, personalizate doar cu text, sau personalizate ca si cele pentru adulti (cu un text si un design / monograma / semn zodiacal la alegere). 

Recenzii 3

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCadouri pentru nasi: 2 halate de baie personalizate
Scrie recenzia ta!
Set halate pesronalizate cupluri el si ea

Set doua halate de baie personalizate

Prosop de plaja personalizat pentru Dragos

Prosop de piscina / plaja personalizat

Cadouri pentru nasi: 2 halate de baie personalizate

327,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere

Alți vizitatori au cumpărat