Cadouri personalizate pentru întreaga familie, cu livrare rapidă și confirmare telefonică!

Mesaje si urari de La Multi Ani pentru evenimente frumoase

Mesajele de „La Mulți Ani” sunt cele mai folosite urări pe care fiecare dintre noi le adresăm celor dragi cu ocazia aniversării zilei de naștere sau a onomasticii, aniversarea unei căsătorii sau a oricărui eveniment fericit ori trecerea dintre ani.

Mesaje si urari de La Multi Ani pentru diverse ocazii

CUPRINS:
I. Mesaje inspiraționale
II. Mesaje amuzante
III. Mesaje pentru Ea sau pentru El
IV. Mesaje scurte, pentru mesaje text
V. Mesaje pentru părinți (mama / tata)
VI. Mesaje pentru frați (frate / soră)
VII. Mesaje pentru colegii de serviciu
VIII. Mesaje pentru prieteni

Fie că este vorba despre familie, prieteni sau colegi, fie că dorim să le spunem La Mulți Ani într-un mod amuzant sau inspirațional, cei dragi vor aprecia întotdeauna mesajele și urările de La Mulți Ani venite din suflet, transmise verbal sau prin intermediul unei felicitări (fie ea și virtuală) sau, așa cum vă recomandăm noi, a unui cadou personalizat.  

Mesaje și urări de La Mulți Ani inspiraționale – pentru că orice aniversare trebuie să reprezinte un motiv de a merge înainte cu și mai mult curaj și motivație!

1. Măsoară-ți viața în zâmbete, nu în lacrimi! Calculează-ți vârsta în numărul de prieteni, nu în cel al anilor! La Mulți Ani fericiți!
2. La Mulți Ani! Fie ca toate dorințele și visele să ți se împlinească!
3. Îți doresc ca de ziua ta orice dorință să ți se împlinească, orice cauți să ți se descopere, orice gol rămas să se umple cu dragoste și voie bună și toate să rămână așa pentru totdeauna! La Mulți Ani!
4. Fie ca toată bucuria și toate lucrurile bune pe care le-ai făcut să ți se întoarcă înzecit de ziua ta! Îți urez o aniversare minunată, La Mulți Ani!
5. La Mulți Ani! Îți urez ca în următorul an nimic să nu îți stea în cale, să accelerezi în drumul tău spre succes și să nu te oprești decât pentru o mică pauză în stratosferă! Poartă și o centură de siguranță, pentru că e utilă în orice circumstanță în care mergi cu viteză și bucură-te de drumul tău! La Mulți Ani fericiți!
6. Cu ocazia aniversării, îți urez o revărsare de dragoste, sănătate și fericire! Toate visele tale să devină realitate, iar norocul să nu se despartă de tine! La Mulți Ani uneia dintre cele mai apreciate și iubite persoane din viața mea!
7. Îți doresc să ai o viață dăruită cu cele mai mari bucurii și să ai parte de sănătate și fericire în fiecare clipă! La Mulți Ani!
8. Nu număra lumânările, prețuiește lumina pe care o dau! Nu număra anii, ci experiențele pe care le-ai trăit! Îți doresc o viață fericită și cu multe împliniri și de acum înainte! La Mulți Ani!
9. Uită trecutul și privește cu încredere spre viitor, ce-i mai bun abia acum urmează!
10. Aniversările reprezintă un nou început, o ocazie de a reporni de la linia de start în căutarea unor noi provocări și viitoare realizări! Mergi înainte cu încredere și curaj, ești o persoană cu adevărat specială! Fie ca ziua de azi și toate celelalte care vor urma să fie unele cu adevărat fericite, La Mulți Ani!
11. Aniversarea de astăzi este prima zi dintr-o nouă călătorie de 365 de zile! Fii firul strălucitor din tapiseria care ilustrează harta lumii și arată-le tuturor drumul spre succes! Călătorie plăcută!
12. Fii fericit! Astăzi este ziua în care ai venit pe lume să fii o binecuvântare și o sursă de inspirație pentru toți cei care au șansa să te cunoască! Ești o persoană minunată! Să ai parte de multe alte aniversări fericite și să îți îndeplinești toate visurile!

La Multi Ani nunta argin 25 de ani La Multi Ani aniversare bebelus

Mesaje și urări de La Mulți Ani amuzante – pentru că aniversările sunt menite să fie vesele și pline de zâmbete!

1. La Mulți Ani! Fie ca pagina de Facebook să-ți fie plină de mesaje de la oameni cu care nu vorbești niciodată!
2. Ești mai bătrân astăzi decât ieri, dar mai tânăr decât mâine! La Mulți Ani!
3. La Mulți Ani și multă sănătate de ziua ta, te-ai mai apropiat cu un pas de scutecele pentru adulți!
4. La Mulți Ani fericiți pentru una dintre foarte puținele persoane ale cărei aniversări mi le amintesc de fiecare dată, chiar și fără ajutorul unui reminder Facebook!
5. La Mulți Ani cu sănătate! Nu arăți deloc atât de bătrân! Sigur, nici prea tânăr nu arăți, dar nimeni nu-i perfect!
6. Nu te stresa că a mai trecut un an! Vârsta nu reprezintă decât numărul de ani în care întreaga lume a beneficiat de minunata noastră prezență pe pământ! La Mulți Ani!
7. Pe măsură ce înaintăm, trei lucruri importante ni se întâmplă tuturor. Primul este că memoria ne slăbește. Pe celelalte doua nu mi le mai amintesc. La Mulți Ani!
8. O singură dată ești tânăr, dar imatur poți fi întreaga viață! La Mulți Ani și distracție maximă!
9. La mulți ani celui / celei care este pururea tânăr(ă)! Să rămâi la fel și să mă inviți și la următoarele 100 de aniversări!

Cadou haios ca sa nu iti spui varsta Mesaje de La Multi ANi pentru familia Nasilor
Mesaj La Multi Ani pentru bebelus La Multi Ani pentru copii

Mesaje și urări de La Mulți Ani pentru Ea sau pentru El – pentru că persoana iubită este, de cele mai multe ori, cea mai importantă persoană din viața noastră!

1. De ziua ta am vrut să-ți dăruiesc cel mai scump cadou din lume! Doar că am realizat că va fi imposibil: chiar tu ești cel mai scump cadou din lume, în viața mea! La Mulți Ani iubitul meu / iubita mea!
2. Îți doresc o zi plină de fericire și un an plin de bucurii! La Mulți Ani!
3. Sper ca această zi specială să îți aducă tot ce îți dorește inima! Iți doresc o zi plină de momente și surprize frumoase! La Mulți Ani!
4. De ziua ta îți urăm ca tot ce îți dorești mai mult în viață să se împlinească și să se realizeze exact așa cum ți-ai imaginat, sau chiar mai bine! La Mulți Ani!
5. Îți trimit un buchet de fericire... ca să îți urez Mulți Ani fericiți!
6. Îți doresc o zi minunată, cu sănătate și fericire pentru tot restul vieții! La Mulți Ani!
7. Îți trimit un zâmbet... cu care îți urez o zi cu dragoste, bucurie și fericire, așa cum aduci și tu în viața mea, în fiecare zi! La Mulți Ani!
8. În această zi minunată îți doresc tot ce are viața mai bun să îți ofere! La Mulți Ani!
9. Chiar dacă nu pot fi alături de tine, să sărbătorim împreună această zi specială, vreau să știi că mă gândesc la tine și îți doresc o aniversare minunată!
10. Nu cu mult timp în urmă, în această zi, Dumnezeu a decis să trimită un înger pe pământ. Menirea îngerului era să ajungă în viețile oamenilor și să îi atingă cu dragostea sa. La Mulți Ani, îngerul meu!
11. Îți trimit o urare de La Mulți Ani! îmachetată în toată dragostea mea! La Mulți Ani fericiți!
12. La La Mulți Ani celui mai bun prieten al meu / celei mai bune prietene a mea! Să avem un nou an în care să râdem la propriile noastre glume și să ne sprijinim unul pe celălalt / una pe cealaltă! Te iubesc și îți urez un an nou cu sănătate și bucurii!
13. Arăți mai tânăr(ă) ca niciodată! La Mulți Ani!
14. Cuvintele nu-mi sunt suficiente pentru a-mi exprima bucuria de a sărbători o nouă aniversare alături de tine! Urarea mea de ziua ta este să fii mereu sănătos / oasă și fericit(ă)! Să rămâi mereu vesel(ă) și plin(ă) de viață! La Mulți Ani iubitul meu / iubita mea!
15. Uneori nu-mi vine să cred ce norocos / norocoasă sunt să am un prieten / o prietenă atât de bun(ă) ca tine! Fiecare zi alături de tine este minunată! Vreau să mă asigur că aniversarea ta va fi una cu adevărat specială! Abia aștept să o sărbătorim împreună!
16. Sper ca astăzi, la petrecerea de ziua ta, să cânți și să dansezi în timp ce îți serbezi cea mai frumoasă aniversare!
17. Îți doresc să ai o aniversare la fel de specială și extraordinare ca tine. La Mulți Ani!
18. Te-ai născut, iar lumea a devenit mai bună! La Mulți Ani fericiți!
19. Astăzi e ziua ta, trăiește-o ca și cum ai fi Împăratul întregii lumi și ignoră tot ce nu ți-ar face plăcere din ce spune oricine, ziua aceasta este doar pentru tine! La Mulți Ani!
20. Precum un vin de preț, pari a fi tot mai bun pe măsură ce trece timpul! La Mulți Ani fericiți!

La Multi Ani aniversare 40 de ani La Multi Ani aniversare 1 an
La Multi Ani aniversare 25 de ani La Multi Ani pentru nou nascut

Mesaje și urări de La Mulți Ani scurte, pentru mesaje text – pentru că în secolul vitezei, cele mai multe mesaje și urări le trimitem pe WhatsApp sau SMS!

1. Toate dorințele să ți se îndeplinească!
2. E ziua ta specială, n-o rata, distrează-te!
3. Îți doresc cea mai mare felie de fericire din tortul zilei de azi!
4. Sper că aniversarea de azi să nască multe amintiri frumoase!
5. Bucurăte de ziua ta minunată!
6. Să ai cea mai frumoasă aniversare din câte au fost vreodată!
7. Oriunde te va duce anul care vine, să fie unul fericit!
8. Ziua asta e doar pentru tine, bucură-te de ea!
9. Cele mai bune gânduri de ziua ta, cu sănătate și bucurii!
10. În cinstea ta și a unei noi călătorii în jurul soarelui!
11. Astăzi e despre tine! Abia aștept să sărbătorim întreaga zi!
12. La Mulți Ani! Pentru mai multă dragoste și aventură îmreună cu tine!

Cadou La Multi ANi pentru nasi Mesaje de La Multi ANi pentru bebelusi
Mesaj La Multi Ani aniversare 60 de ani La Multi Ani datele de nastere ale copilului

Mesaje și urări de La Mulți Ani pentru părinți (mama / tata) – pentru că orice s-ar întâmpla, mama și tata ne vor fi mereu aproape!

1. La Mulți Ani modelului meu în viață și celui mai mare sprijin din viața mea! Te iubesc mult și sper ca aniversarea de azi să aducă numai și numai fericire și bucurii!
2. La Multți Ani celei mai bune mame / celui mai bun tată pe care cineva și-ar fi putut-o / și l-ar fi putut dori! Îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut și continui să faci pentru mine! Îți transmit toată dragostea mea. La Mulți Ani!
3. Mamă / tată, cuvintele nu pot descrie cât de recunoscător / recunoscătoare îți sunt! Îți mulțumesc pentru toate clipele minunate și toate lecțiile de viață! Iți doresc cea mai veselă aniversare!
4. Cel mai sincer La Mulți Ani pentru cea mai bună mamă / cel mai bun tată din lume! Fie ca această zi să vină cu sănătate, bucurii și multă fericire!
5. A sosit timpul să o sărbătorim pe cea mai bună dintre cele mai bune mămici / să îl sărbătorim pe cel mai bun dintre cei mai buni tătici! La mulți Ani sănătoși și bucuroși!
6. La Mulți Ani mamă / tată! Bunătatea, dragostea și optimismul tău nu încetează nici acum să mă copleșească! E timpul să sărbătorim tot ceea ce reprezinți și toate lucrurile bune pe care le-ai făcut și cu siguranță vei continua să le faci!
7. Există un fir roșu aprins în toate amintirile mele frumoase: Tu! La Mulți Ani celei mai dragi ființe din tot universul! Îți doresc să ai o zi fericită, pe măsura fericirii pe care ai adus-o de fiecare dată în viața mea!
8. Sunt atât de recunoscător pentru imensa șansă pe care am avut-o să îmi fii mamă / tată! Îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine și pentru că ai fost tot timpul alături de mine! La Mulți Ani fericiți!
9. La Mulți Ani celui / celei care va fi întotdeauna pe primul loc în inima mea! Te iubesc, mamă / tată!

La Multi ANi aniversare cuplu 50 de ani La Multi Ani trusou botez
Mesaj La Multi Ani Bride Groom La Multi Ani set cu datele de nastere

Mesaje și urări de La Mulți Ani pentru frați (frate / soră) – pentru că frații au parte de o legătură inseparabilă!

1. La Mulți Ani celui mai bun frate / celei mai bune surori din câți / câte există! Nu îmi pot imagina cum ar fi fost viața mea fără tine alături și sunt foarte fericit să te am! Să sărbătorim cum se cuvine!
2. Abia mai e loc pe tort de la atâtea lumânări, nu? Glumesc, ce-i mai bun abia acum urmează! La Mulți Ani fericiți!
3. Ne-am născut frați, dar sunt atât de recunoscătoare pentru prietenia pe care am construit-o de-a lungul anilor! La Mulți Ani fericiți și multe alte aniversări împreună!
4. Nu mai țin șirul amintirilor noastre frumoase de-a lungul anilor! De atâtea ori m-ai făcut să râd și să mă bucur! Acum e timpul pentru un zâmbet larg din partea ta, cu ocazie aniversării celui mai bun frate din lume / celei mai bune surori din lume! Să ai o zi plină de dragoste și bucurii!
5. Nu uita să păstrezi cea mai mare felie de tort pentru fratele tău / sora ta preferat/ă! La Mulți Ani unicului și irepetabilului meu frate / unicei și irepetabilei mele surori! Te iubesc maxim!
6. Când eram mai mici, credeam că nu am nicio șansă să scap de tine! Iată că acum se pare că tu ești cel care nu ai nicio șansă să scapi de mine! La Mulți Ani celui mai bun frate / celei mai bune surori din câți / câte există!
7. Nu-mi pasă ce spun unii și alții, pentru mine ești de neînlocuit! Abia aștept să sărbătorim ziua ta, La Mulți Ani!
8. La Mulți Ani uneia dintre celei mai bune persoane din câte există! Nu aș schimba viața în care te am ca și frate / soră pentru nimic în lume! Să ai o zi plină de bucurii și fericire!
9. Sunt atât de multe lucruri pe care le-am învățat de la tine! Dar cel mai mult mi-ai arătat cât de important este să trăiești la maxim și să iubești cu pasiune! Să ai parte de o aniversare maximă din toate punctele de vedere!
10. Nu uita că oricâți kilometri și orcâte țări vor fi între noi, inimile noastre vor fi întotdeauna aproape! La Mulți Ani jumătății mele mai bune!
11. Aș spune că te iubesc până la lună și înapoi, dar mă gândesc că e o distanță destul de mare... Glumeam, de fapt mi se pare că nu e mult deloc! Te iubesc enorm și îți doresc tot binele din lume! La Mulți Ani!
12. Fratelui meu / Surorii mele și celui mai bun prieten / celei mai bune prietene: sunt atât de fericit/ă să îți fiu alături în această zi frumoasă! Să ciocnim un pahar pentru persoana minunată care ai devenit! La Mulți Ani!
13. Nu sunt foarte bogat, dar cu siguranță am tras biletul câștigător în privința celui mai bun frate / celei mai bune surori. Sunt atât de recunoscător pentru tine! Îți doresc o zi minunată!

La Multi ANi de 18 ani majorat La Multi Ani pentru nou nascut date nastere
Mesaj La Multi Ani pentru barbati Mesaje La Multi Ani pentru femei

Mesaje și urări de La Mulți Ani pentru colegii de serviciu – pentru că, de multe ori, petrecem mai mult timp cu colegii decât cu cei mai buni prieteni!

1. La Mulți Ani celui mai săritor și altruist membru al echipei! Să ne fii alături și în continuare cu aceeași energie și putere de muncă!
2. Suntem foarte norocoși să te avem în echipa noastră! La Mulți Ani fericiți și împliniți!
3. După un an de activitate intensă, îți dorim o aniversare pe măsură! La Mulți Ani celui mai implicat coleg din galaxie!
4. La Mulți Ani și fie ca toate dorințele să ți se împlinească! Cu excepția celor ilegale!
5. Este o onoare să lucrăm alături de cineva atât de dedicat și pasionat ca tine! La Mulți Ani cu realizări și satisfacții pe măsură!
6. Avem cea mai bună atmosferă de lucru în birou și, în mare măsură, asta ți se datorează ție! La Mulți Ani și să ne trăiești o mie de ani!
7. La Mulți Ani unui coleg extraordinar și prieten adevărat! Să ai parte doar de lucruri bune, prosperitate și bucurii!
8. La Mulți Ani! Ești cu o zi mai aproape de pensie!
9. La mulți Ani celui mai bun și mai talentat coleg din câți există! Ești cel / cea pe care ma pot bizui la nevoie și asta înseamnă enorm pentru mine!
10. La Mulți Ani singurului coleg care reușește să nu mă enerveze! Să ne trăiești fericit!
11. La Mulți Ani fericiți! Acum, dacă poți să te înroci la treabă, ar fi perfect!
12. Știm că ți-ai fi putut sărbători ziua oriunde, înconjurat de oameni extraordinari! Nu-i așa că ești cel mai norocos / cea mai norocoasă să te poți sărbători la birou, alături de noi?
13. La Mulți Ani colegului de a cărui aniversare îmi pasă mai mult decât de felia de tort aferentă!
14. Îți poți alege prietenii, dar nu e nimic de făcut în privința colegilor! La Mulși Ani!
15. La Mulți Ani! Să fie de muncă, să ai șanse la o promovare și, dacă chiar se întâmplă și minuni, să ai parte și de o mărire de salariu!

Mesaj de La Multi Ani cu semne zodiacale Mesaje de La Multi ANi cu plusuri personalizate
Mesaj La Multi Ani fii fericit Mesaj de La Multi Ani cu numele copilului

Mesaje și urări de La Mulți Ani pentru prieteni – chiar dacă toate mesajele de mai sus sunt potrivite și pentru prieteni, am vrut să evidențiem câteva create special pentru ei!

1. Îți doresc ca în fiecare zi să te simți ca și cum ar fi ziua ta, iar lumina pe care o transmiți celor din jurul tău să ți se întoarcă înzecit și să te călăuzească în toate! La mulți ani, prietenul meu drag / prietena mea dragă!
2. Oriunde ne va duce viața, oricâți kilometri vor fi între noi, voi avea în suflet și în gând tot ce am acumulat în acești ani de prietenie! La mulți ani, om bun!
3. Cu fiecare an în care te sărbătorim, mai adăugam o filă și în cartea prieteniei noastre, o aventură ce devine din ce în ce mai interesantă. Nu pot decât să-ți doresc ca fiecare zi să-ți fie o frumoasă aventură și eu să-ți pot fi alături! La mulți ani!

Mesaje La Multi ANi 50 de ani cu nume Sepci personalizate prin broderie, bumbac
Mesaj de La Multi Ani amuzante La Multi Ani pentru fete

Sperăm că lista noastră de mesaje de La Mulți Ani a cuprins cel puțin unul care să vi se potrivească cu adevărat și promitem să o completăm de-a lungul timpului cu și mai multe idei și variante de urări potrivite pentru toate ocaziile! Până atunci, vă recomandăm să transpuneți mesajul sub forma unui cadou personalizat – noi încercăm să vă oferim variante potrivite pentru toate vărstele și ocaziile!