Cadouri personalizate pentru întreaga familie, cu livrare rapidă și confirmare telefonică!

Cadouri personalizate pentru Sărbători

Cu siguranță că sezonul cadourilor poate fi foarte aglomerat, atât de aglomerat încât să nu poți ști efectiv cum să îți gestionezi timpul! Este dificil să fii pe placul tuturor, dar mai ales să fii original prin ceea ce faci sau dăruiești. 

halate personalizate coroane Set jucarie plus si halat personalizate

Moșul a devenit un simbol al apropierii dintre oameni, al zâmbetelor și, nu în ultimul rând, al familiei. Bradul de Crăciun nu va rămâne un simplu arbore împodobit, ci o legătură puternică, de altfel printre puținele care pot aduce oamenii unul lângă altul cu prilejul unor mari și importante sărbători. Pregătirea bucatelor, a cazonacului, împodobirea bradului, colindele, șampania de Anul Nou și multe alte evenimente care pot părea mărunte, însă împreună, conferă bucurie și ne aduc mai aproape unul de celălalt. 

prosoape personalizate familie Cadou nunta halate si prosoape personalizate

Acum apar întrebări precum:  Ce cadouri să le cumpăr celorlați? Dar oare ei ce-mi vor lua mie? Voi fi un Moș Crăciun mai bun decât ceilalți? Pentru mulți dintre noi, bucuria de a dărui este (cel puțin) la fel de mare ca cea de a primi un dar de la cei apropiați. 

halate personalizate colorate prosoape personalizate king queen

Răspunsurile sunt vagi în astfel de situații. Și cred că știi de ce. Pentru că îți dai silința să faci asta cât mai bine. La superlativ dacă se poate. Vrei să-l vezi pe cel de lângă tine zâmbind și tresărind atunci când îmbrățișează cadoul de la tine: care îi este și drag, dar îi poate fi și foarte util. 

halat fete personalizat bordura roz Pinguin plus personalizat de la clienti

Poate un set de prosoape pentru întreaga familie să fie un cadou potrivit? Cu siguranță! Mai ales dacă sunt și personalizate. Indiferent de modul în care vor deveni unice - prin nume, simbol ori monogramă - aceste prosoape pufoase și de calitatea premium sau chiar de lux vor aminti fiecărui membru că este parte dintr-un întreg și până la urmă ce e mai frumos dacă nu acel sentiment? Comandă prosoape Premium pentru întreaga familie! 

prosoape personalizate mami papa fata prosoape personalizate pentru familia nasilor

Sau, de ce nu, halate de baie personalizate? În diferite culori, cu diferite mesaje sau motive, aceste halate de calitate, cu prosop absorbant în interior (100% bumbac) îi vor face pe cei dragi să le îndrăgească până la cer și înapoi. Ar putea fi un cadou potrivit, nu? Le poți personaliza într-un mod elegant, sau cu cele mai amuzante nume, porecle, animații, monograme sau chiar zodii. Vi le oferim în variante individuale (damă / bărbați), în seturi pentru El și Ea sau în seturi de familie - halate de baie pentru doi adulți și un copil, pentru doi adulți și doi copii sau chiar și pentru doi adulți și trei copii! 

halate personalizate monograme halate personalizate familie

Și dacă tot vin sărbătorile și ne pregătim să gătim, nu avem nevoie și de o mână de ajutor? Cât de cool ar fi ca fiecare mic bucătar din familie, mare sau mic, să aibă șorțul lui unic și original? Un cadou cu gust, potrivit și zâmbitor. Desigur, și acestea pot fi personalizate după bunul tău plac: cu nume, semn zodiacal, animație etc. Hai să dăm culoare bucătătiei și să ne echipăm corespunzător. Vă oferim șorțuri de bucătărie disponibile în diverse culori, pentru adulți (cu posibilități de personalizare potrivite pentru bărbați sau pentru doamne), precum și șorțuri pentru copii sau, dacă este mai ușor, seturi de șorțuri personalizate pentru întraga familie! 

Cadou de familie set sorturi mami tati copilul Cadou familie sorturi bucatari personalizate

O altă sugestie foarte potrivită ocaziei ar fi lenjeriile de pat: un cadou potrivit indiferent de sezon sau sărbătoare, un cadou care poate fi bine primit oricând, iar utilitatea sa este de necombătut. Ceea ce poți face aici, în schimb, este să le dăruiești cu și mai mult drag: cu un mesaj unic. Cum ar fi să alegi modul în care să fie brodate, cu o monogramă, o animație amuzantă ori chiar numele persoanelor cărora le dăruiești aceste lenjerii de pat? Fără doar și poate că își vor aminti cu nostalgie de acest cadou, de fiecare dată când îl vor revedea. O gamă largă de culori cu diverse completări pe care le poți face acestui set cadou, desigur, și mesajele sau simbolurile puse, vor face din darul tău ceva de ținut minte.

Lenjerie personalizata cadou nasu si nasa Lenjerii brodate personalizate

În fine, înainte de a vă invita să navigați prin toate categoriile de pe ePersonalizat.ro, vă prezentăm și colecția noastră de jucării de pluș, concepute special pentru a putea fi personalizate prin broderie! Foarte rar veți găsi niște jucării de pluș care să poată fi personalizate prin broderie, și asta dintr-un motiv ce ține de aspectele tehnice ale realizării broderiei. O jucărie de pluș brodată va rezista extrem de bine în timp și va deveni, cu siguranță, o amintire extrem de frumoasă, peste ani, pentru cei mici dar și pentru cei mari! În noua noastră colecție de jucării personalizate prin broderie veți găsi zeci de modele: ursuleți, unicorni, elefănței, iepurași, cățeluși, pinguini, tigrii și multe altele! 

tigru personalizat Jucarii de plus personalizate pinguin si catelus

Profită de aceste idei și oferă zâmbete celor dragi; nu uita nici că probabil cel mai mare dar este să oferi, iar mai apoi să ți se ofere. Apelează cu încredere și creează cel mai potrivit cadou pentru acele persoane care contează în viața ta. În final, nu uita că și modul de ambalare a cadourilor este, de asemenea, foarte important! Noi îți punem la dispoziție o gamă foarte variată de cutii cadou, de diferite dimensiuni - potrivite diferitelor dimensiuni ale produselor noastre - disponibile în diferite culori și designuri, dar întotdeauna cu fundiță de satin pe capac!

cutie cadou cu fundita de satin pe capac cutii cadou medie cu fundita de satin