Cadouri personalizate pentru întreaga familie, cu livrare rapidă și confirmare telefonică!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. Se introduce textul dorit, in limita numarului maxim de caractere afisat sub campul “Text personalizat”.

2. Se indica culoarea preferata a textului si a imaginii, dand click pe una dintre culorile afisate.

3. Se alege o imagine dintre cele disponibile.

Informații produs

Etichete termoadezive personalizate, pentru haine, simplu de aplicat si rezistente, ideale pentru a identifica imbracamintea. Pentru copii, dar si pentru adulti! Etichetele vin pre-taiate, gata de a fi folosite si se aplica foarte usor, cu ajutorul fierului de calcat (aproape la fel de usor ca si cum s-ar folosi o stampila pentru haine). Au colturile rotunjite, astfel incat sa nu se agate, acest lucru asigurandu-le o mare rezistenta in timp. La creșă, la grădiniță, la școală, în tabără sau la clubul sportiv, de multe ori si la spital sau la azilul de batrani, fiecare va ști care sunt hainele sale! Imprimarea fiind facută pe fondul alb al etichetei, textul și designul vor fi întotdeauna vizibile, indiferent de culoarea hainelor pe care etichetele vor fi aplicate!
 
Etichetele se pot personaliza cu numele copilului și cu un design la alegere, ambele în culoarea aleasă (negru, albastru, roșu sau verde - în cazul în care nu se alege nicio culoare, vom personaliza etichetele cu negru, culoarea implicită a design-urilor). Opțional, putem adăuga și un număr de telefon sau un al doilea nume. Sunt extrem de ușor de aplicat, cu ajutorul fierului de călcat. Etichetele personalizate se vând la seturi de câte 10, 20, 30, 40, 50 sau 100 de etichete. Fiecare set va avea un design unic (toate etichetele din set vor fi la fel). Dimensiuni: 46 x 12 mm (dreptunghiulare, cu colțuri rotunjite). Material: polipropilena. Hainele pe care se aplică etichetele personalizate trebuie să fie spălate la temperaturi sub 50 de grade. Etichetele nu se vor decolora, dar se vor dezlipi dupa mai multe cicluri de spălare (aproximativ 40, în condițiile în care sunt aplicate conform instrucțiunilor). 

Instrucțiuni de aplicare:

  1. Reglați mașina de călcat la cea mai înaltă temperatură (180-220°C). FĂRĂ ABURI!
  2. Așteptați până ce fierul se încinge
  3. Călcați materialul peste care urmează să aplicați eticheta, pentru a îl încălzi, usca și netezi
  4. Așezați eticheta pe material, în poziția dorită
  5. Acoperiți eticheta cu o bucată de material din bumbac, subțire și uscată
  6. Presați cu putere și mențineți fierul de călcat pentru aproximativ 15 secunde. NU MIȘCAȚI fierul de jur împrejur. Așteptați ca eticheta să se răcească și repetați această operațiune de 2-3 ori.
  7. Nu spălați materialul pe care ați aplicat eticheta 24 de ore de la aplicare.

Vă recomandăm și prosoapele pentru grădiniță, foarte utile pentru cei mici (dar și pentru Doamnele de la creșă, grădiniță sau afterschool), precum si ghiozdanelele personalizate, disponibile in nu mai putin de zece modele! 

Tot pentru cei mici, vă recomandăm și noua noastră colecție de jucării personalizate prin broderie, unde veți găsi zeci de modele: ursuleți, unicorni, elefănței, iepurași, cățeluși, pinguini, tigri și multe altele! 

Recenzii 9

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsEtichete termoadezive personalizate (pentru haine)
Scrie recenzia ta!
Halat si prosop personalizate pentru GLoria

Set cadou personalizat fete: halat de baie și prosop

Set start gradinita prosop si etichete personalizate

Set grădiniță / creșă nr. 1: prosopel și etichete personalizate

Etichete termoadezive personalizate (pentru haine)

Rating:
100% of 100
19,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 10 caractere

Maxim 10 caractere

Maxim 2550 caractere