Prosop cu capison (triunghi) personalizat

84 RON

Pozele sunt cu titlu de prezentare. Toate textele/design-urile/monogramele/zodiile care apar pe produse sunt personalizate.

84 RON

Numarul maxim de caractere: 18

Numarul maxim de caractere: 2550

Pret final:

84 RON

Descriere

Protejati-va bebelusul dupa baita si transformati prosopul intr-un adevarat accesoriu vestimentar personalizandu-l, prin broderie, cu numele copilului si un design la alegere (dintre cele disponibile), cu semnul zodiacal relevant sau cu monograma personala! Un cadou personalizat de care toata familia se va indragosti! Capacitate foarte buna de absorbtie, calitate premium. Material: bumbac 100%, dimensiuni aprox. 90 x 100 cm. Daca doriti alte prosoape pentru copii, dar fara capison, putem personaliza prosoape de diferite dimensiuni: 30x50 cm, 50x90 cm, 70x140 cm sau prosoape sport, din microfibra, de 50x100 cm sau 70x140 cm

Instructiuni pentru personalizarea produsului

1. Se introduce textul dorit, in limita numarului maxim de caractere afisat sub campul “Text personalizat”.


2. Se indica culoarea preferata a textului dand click pe una dintre culorile afisate. Ca extraoptiune, textul dorit poate fi brodat in mai multe culori (dintre cele disponibile). Culoarea fiecarei litere va fi aleasa de catre personalul www.ePersonalizat.ro. In cazul in care se doreste o anumita secventa de culori, aceasta poate fi specificata in campul “Comentarii”.


3. Se alege o imagine inclusa intr-una dintre cele 3 categorii disponibile: - Design - Zodiac - Monograma


In cazul in care se opteaza pentru monograma, in campul “Text personalizat” trebuie introduse 1, 2 sau maxim 3 litere, in functie de tipul de monograma ales. Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Recenzii clienti

Material - bumb...
Material - bumbac de buna calitate, design foarte dragut si bine realizat
Postat de Amalia | 27.04.2017

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Prosop cu capison (triunghi) personalizat

Cum evaluezi acest produs?