Cadouri personalizate pentru întreaga familie, cu livrare rapidă și confirmare telefonică!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. Se introduce textul dorit, în limita numărului maxim de caractere afișat sub câmpul “Text personalizat”.

2. Se indică culoarea preferată a textului dând click pe una dintre culorile afișate. Ca extraopțiune, textul dorit poate fi brodat în mai multe culori (dintre cele disponibile). Culoarea fiecărei litere va fi aleasă de către personalul www.ePersonalizat.ro. în cazul în care se dorește o anumită secvență de culori, aceasta poate fi specificată în câmpul “Comentarii”.

3. Se alege o imagine inclusă într-una dintre cele 4 categorii disponibile: Design - Design cu detaliile nașterii - Monogramă - Zodiac pentru copii

În cazul în care se optează pentru o monogramă, în campul “Text personalizat” trebuie introdus numărul corespunzător de litere, în funcție de tipul de monogramă ales (după selectarea monogramei, numărul corespunzător va fi afișat sub câmpul “Text personalizat”). Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Informații produs

Cățelușul Burtică va deveni rapid jucăria de pluș preferată pentru orice băiețel sau fetiță! Haios, pufos și vesel, el poate fi personalizat cu numele copilului și un design la alegere, astfel că latura personală a acestei jucării de pluș va fi una cât se poate de pronunțată! În plus, personalizarea se realizează prin broderie, cea mai elegantă și calitativă modalitate de personalizare a textilelor, cu o rezistență foarte mare în timp, ceea ce-l va transforma pe Cățelușul Burtică într-un prieten bun pentru mulți ani, iar apoi într-o amintire de neuitat!

Dimensiune: înălțime de 33 cm. Jucărie de pluș certificată pentru toate vârstele, în conformitate cu standardele EN 71-1, EN 71-2 si EN 71-3. Prevăzută cu fermoar, umplută la interior (corpul și capul) cu doi săculeți detașabili, ce conțin umplutură pentru jucării. Poate fi spălată la mașina de spălat.

Vă recomandăm întreaga noastră colecție de jucării personalizate prin broderie, unde veți găsi zeci de modele: ursuleți, unicorni, elefănței, iepurași, cățeluși, pinguini, tigrii și multe altele!

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsJucărie de pluș personalizata, brodată - Cățelușul Burtică
Scrie recenzia ta!
Iepuras personalizat pentru fete

Iepurașul Bubu - jucărie pentru fete, personalizată prin broderie

Jucarie personalizata  Renul Comet

Renul Comet, personalizat prin broderie

Jucărie de pluș personalizata, brodată - Cățelușul Burtică

135,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere