Bavetica personalizata bebe

49 RON

Fii primul care evalueaza acest produs.

| Spune-ti parerea

Pozele sunt cu titlu de prezentare. Toate textele/design-urile/monogramele/zodiile care apar pe produse sunt personalizate.

49 RON

Numarul maxim de caractere: 18

Numarul maxim de caractere: 2550

Pret final:

49 RON

Descriere

Hranirea bebelusului va fi o adevarata distractie daca veti folosi o bavetica personalizata prin broderie, alegand textul si designul potrivit care sa transforme masa in momentul preferat al zilei! Hainutele vor continua sa arate bine chiar si dupa cea mai copioasa masa. Un cadou foarte potrivit pentru orice bebelus! Material: bumbac 100%. Dimensiuni: aprox. 22 x 26 cm.

Instructiuni pentru personalizarea produsului

1. Se introduce textul dorit, in limita numarului maxim de caractere afisat sub campul “Text personalizat”.


2. Se indica culoarea preferata a textului dand click pe una dintre culorile afisate. Ca extraoptiune, textul dorit poate fi brodat in mai multe culori (dintre cele disponibile). Culoarea fiecarei litere va fi aleasa de catre personalul www.ePersonalizat.ro. In cazul in care se doreste o anumita secventa de culori, aceasta poate fi specificata in campul “Comentarii”.


3. Se alege o imagine inclusa intr-una dintre cele 3 categorii disponibile: - Design - Zodiac - Monograma


In cazul in care se opteaza pentru monograma, in campul “Text personalizat” trebuie introduse 1, 2 sau maxim 3 litere, in functie de tipul de monograma ales. Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Recenzii clienti

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Bavetica personalizata bebe

Cum evaluezi acest produs?