O abordare 100% personalizată: toate comenzile sunt confirmate telefonic!

Familie

Setați descendent

Articolele 1-30 din 35

Pagină
pe pagină
Setați descendent

Articolele 1-30 din 35

Pagină
pe pagină

Cadouri personalizate pentru intreaga familie!

Stim cu totii ca familia este cea mai importanta si, de fiecare data, cautam cadouri frumoase, deosebite si pe cat posibil utile pentru cei dragi. Am creat aceasta categorie de produse pe baza experientei acumulate in ultimii ani, cand am brodat cu drag cadouri pentru toti membrii familiilor: parinti, nasi, bunici, frati, surori, fini, mosi, nani, fii, fiice, verisoare si diverse alte variante lingvistice ale termenilor ce definesc, in genere, rudele si membrii familiei. Mai mult decat atat, in privinta familiilor complete, am fost bucurosi sa ne aducem contributia la oferirea de cadouri pentru familii de forma mama, tata si copilul, mama tata si doi copii si chiar mama, tata si trei copii. Cat priveste fratii, recordul de pana acum a fost pentru o familie cu cinci copii!

Chiar daca uneori produsele sunt aceleasi (de ex. seturi de halate de baie sau seturi de prosoape), modalitatile de personalizare vor fi diferite, in functie de destinatarii cadourilor. De exemplu, setul de halate de baie pentru mama si tata va avea disponibile designuri diferite fata de setul de halate de baie pentru bunica si bunicul, iar setul de prosoape pentru frati (baieti) va avea designuri diferite fata de setul de prosoape pentru surori (fete), etc. Avem o gama variata de designuri (inclusiv monograme si semne zodiacale) si posibilitati de personalizare, asadar, in cazul in care gasiti pe site un design care va place, chiar daca acesta nu este disponibil in cadrul produsului pe care doriti sa il comandati, specificati-ne doleanta Dvs. in campul de comentarii si vom face tot posibilul pentru a broda produsul dorit cu designul preferat!

Indiferent de cat de numeroasa este familia Dvs. sau ce structura are aceasta, speram sa gasiti aici cadoul potrivit, de care aveti nevoie si care, mai ales, ii va bucura pe cei dragi Dvs. Incercam sa va oferim doar produse care sa imbine frumos cu utilul, originalul cu durabilitatea si unicitatea cu practica! Va multumim pentru interes si speram sa ne auzim curand - de fiecare data dupa ce primim o comanda, apelam telefonic fiecare client in parte, pentru a discuta in detaliu specificul fiecarei comenzi si a ne asigura ca totul va iesi exact cum isi doreste fiecare! Suntem echipa ePersonalizat.ro, echipa Cadourilor personalizate cu stil!