Livrarea comenzilor de pe ePersonalizat.ro

După o perioadă foarte intensă, în care l-am ajutat și noi pe Moș Crăciun să ajungă în multe case, la cei mari și mici deopotrivă, am intrat într-o scurtă vacanță. Revenim cu forțe proaspete pe 4 ianuarie. Până atunci, în limita timpului disponibil, vom încerca să vă și sunăm, pentru a clarifica detaliile comenzilor, astfel încât totul să fie clar pe 4 ianuarie, atunci când vom începe deja să livrăm comenzile primite între 16 și 31 Decembrie. Vă mulțumim și vă dorim Sărbători fericite și un 2021 așa cum vi-l doriți!

Procesarea comenzilor se face in ordinea primirii lor. Produsele personalizate prin broderie sunt realizate direct in atelierul nostru, necesitand mai multi pasi specifici confectionarii unor produse unicat (design grafic, brodare, finisare, ambalare). Termenul de expediere a comenzii este de
3-6 zile lucratoare, la care se adauga termenul de transport al curierului. In masura posibilitatilor, incercam sa livram comenzile si mai rapid (1-2 zile lucratoare), caz in care se poate percepe o taxa de urgenta de 10 RON per produs.

Livrarea se face intotdeauna prin curier rapid, pe intreg teritoriul Romaniei. Pentru livrari in strainatate, va rugam sa ne contactati. Costul transportului este de :

  • 19 RON in cazul livrarii prin Fan Courier, in localitatile acoperite de catre acest curier fara taxa pentru kilometri suplimentari. Lista acestor localitati se poate descarca aici. Termenul obisnuit de livrare prin Fan Courier este de 1-2 zile lucratoare
  • 19 RON in cazul livrarii prin Prioripost (serviciul de curierat rapid al Postei Romane), in cazul localitatilor care nu se afla in aria de acoperire, fara kilometri suplimentari, a Fan Courier. Termenul obisnuit de livrare prin Prioripost este de 1-4 zile lucratoare 

Ne rezervam dreptul ca pentru anumite comenzi sa nu acceptam decat plata in avans (in functie de valoarea comenzii, destinatia livrarii acesteia sau in cazul comenzilor atipice).

In perioade comerciale de varf (Craciun, Valentine's Day, Dragobete, 8 Martie, 1 Iunie) sau in cazuri de forta majora, termenul de livrare poate fi prelungit. In toate cazurile de acest fel, www.ePersonalizat.ro va afisa in mod vizibil termenele si conditiile de livrare si / sau va va anunta imediat dupa plasarea comenzii, telefonic sau prin email.