O abordare 100% personalizată: toate comenzile sunt confirmate telefonic!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. Se introduce textul dorit, în limita numărului maxim de caractere afișat sub câmpul “Text personalizat”.

2. Se indică culoarea preferată a textului dând click pe una dintre culorile afișate. Ca extraopțiune, textul dorit poate fi brodat în mai multe culori (dintre cele disponibile). Culoarea fiecărei litere va fi aleasă de către personalul www.ePersonalizat.ro. în cazul în care se dorește o anumită secvență de culori, aceasta poate fi specificată în câmpul “Comentarii”.

3. Se alege o imagine inclusă într-una dintre cele 4 categorii disponibile: Design - Design cu detaliile nașterii - Monogramă - Zodiac pentru copii

În cazul în care se optează pentru o monogramă, în campul “Text personalizat” trebuie introdus numărul corespunzător de litere, în funcție de tipul de monogramă ales (după selectarea monogramei, numărul corespunzător va fi afișat sub câmpul “Text personalizat”). Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Informații produs

Iepurașul Morcovel va deveni, imediat, jucăria de pluș preferată a norocosului sau norocoasei care o va primi în dar! Personalizarea prin broderie, imposibil de realizat pe o jucărie de pluș obișnuită, dar disponibilă pe jucăriile din colecția ePersonalizat.ro, va transforma Iepurașul Morcovel într-o jucărie foarte durabilă, care va însoți copilul, de-a lungul anilor, oriunde s-ar afla! 

Dimensiune: înălțime de 33 cm. Jucărie de pluș certificată pentru toate vârstele, în conformitate cu standardele EN 71-1, EN 71-2 si EN 71-3. Prevăzută cu fermoar, umplută la interior (corpul și capul) cu doi săculeți detașabili, ce conțin umplutură pentru jucării. Poate fi spălată la mașina de spălat.

Vă recomandăm întreaga noastră colecție de jucării personalizate prin broderie, unde veți găsi zeci de modele: ursuleți, unicorni, elefănței, iepurași, cățeluși, pinguini, tigrii și multe altele!

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsIepurașul Morcovel - jucărie de pluș personalizată prin broderie
Scrie recenzia ta!
Set catelus din plus si prosop personalizate

Cățelușul Oscior - jucărie pluș personalizată prin broderie

Unicorn personalizat jucarie plus

Unicornul Vise-Plăcute, personalizat prin broderie

Iepurașul Morcovel - jucărie de pluș personalizată prin broderie

135,00 RON
Disponibilitate: Epuizat din stoc
Alți vizitatori au cumpărat