Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. Se introduce textul dorit, in limita numarului maxim de caractere afisat sub campul “Text personalizat”.

2. Se indica culoarea preferata a textului dand click pe una dintre culorile afisate.

3. Se alege o imagine inclusa intr-una dintre cele 3 categorii disponibile: - Design - Zodiac - Monograma

In cazul in care se opteaza pentru monograma, in campul “Text personalizat” trebuie introduse 1, 2 sau maxim 3 litere, in functie de tipul de monograma ales. Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Informații produs

Un set matrimonial rafinat, ce contine 2 halate de baie din bumbac 100%, cu cordon, catifelate la exterior (velour) si din prosop absorbant la interior (halatele din categoria "lux", cele de marimi foarte mari si cele albastru inchis sau grena inchis au preturi mai mari cu 10 - 30 RON per bucata) si 2 prosoape mari (dimensiuni aproximative 70x140 cm), calitate premium (600 gr / m2). Toate personalizate prin broderie cu designul / monograma / semnul zodiacal preferat, pentru a crea cadoul ideal de casa noua, de nunta, sau pur si simplu pentru a darui ceva cu adevarat special.

Personalizarea prin broderie poate fi facuta unitar, cu acelasi design sau tip de monograma pe toate produsele, sau cu un design specific pe fiecare set halat / prosop (de exemplu semnele zodiacale). In cazul in care doriti designuri diferite pe fiecare halat / prosop in parte (sau doriti personalizarea cu alte designuri de broderie, disponibile pe paginile altor produse), va rugam sa precizati acest lucru in campul de comentarii. Inainte de a personaliza prin broderie produsele, va vom contacta si telefonic, pentru a stabili in detaliu modul in care le vom personaliza, astfel incat rezultatul sa fie exact asa cum va doriti!

Halate parte peste parte, cu cordon. Masuri: consultati ghidul de masuri. Va rugam sa specificati masurile dorite in campul de comentarii.

Daca doriti sa faceti un cadou pentru intreaga familie, va oferim si halate personalizate pentru copii, diverse marimi pentru 1-14 ani, cu ursuleti si albinute, personalizate doar cu text, sau personalizate ca si cele pentru adulti (cu un text si un design / monograma / semn zodiacal la alegere). 

Recenzii 8

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsSet matrimonial 2 halate 2 prosoape personalizate
Scrie recenzia ta!
Set halate baie alb si negru de lux

Halate de baie de lux - set personalizat

set sorturi bucatarie pentru el si ea

Set doua sorturi bucatarie personalizate

Set matrimonial 2 halate 2 prosoape personalizate

479,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere