Cadouri personalizate pentru întreaga familie, cu livrare rapidă și confirmare telefonică!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. Se introduce textul dorit, in limita numarului maxim de caractere afisat sub campul “Text personalizat”.

2. Se indica culoarea preferata a textului dand click pe una dintre culorile afisate.

3. Se alege o imagine inclusa intr-una dintre cele 3 categorii disponibile: - Design - Zodiac - Monograma

In cazul in care se opteaza pentru monograma, in campul “Text personalizat” trebuie introduse 1, 2 sau maxim 3 litere, in functie de tipul de monograma ales. Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Informații produs

Un set matrimonial rafinat, ce conține 2 halate de baie din bumbac 100%, cu cordon și 2 prosoape mari (dimensiuni aproximative 70x140 cm), calitate premium (600 gr / m2) sau de lux (700, 800 sau chiar 900 gr/mp). Toate personalizate prin broderie cu designul / monograma / semnul zodiacal preferat, pentru a crea cadoul ideal de casa noua, de nunta, sau pur si simplu pentru a darui ceva cu adevarat special.

Personalizarea prin broderie poate fi facuta unitar, cu acelasi design sau tip de monograma pe toate produsele, sau cu un design specific pe fiecare set halat / prosop (de exemplu semnele zodiacale). In cazul in care doriti designuri diferite pe fiecare halat / prosop in parte (sau doriti personalizarea cu alte designuri de broderie, disponibile pe paginile altor produse), va rugam sa precizati acest lucru in campul de comentarii. Inainte de a personaliza prin broderie produsele, va vom contacta si telefonic, pentru a stabili in detaliu modul in care le vom personaliza, astfel incat rezultatul sa fie exact asa cum va doriti!

Halatele de lux, din bumbac 100%, au densitate mai mare (sunt mai groase) și au textura prosopului (frotir) atât pe interior cât și la exterior. Celelalte halate de baie, tot din bumbac 100%, au textura prosopului (frotir) pe interior și textură tip velur la exterior (obținută prin tăierea fină a firelor de bumbac).Halate parte peste parte, cu cordon. Masuri: consultati ghidul de masuri

Daca doriti sa faceti un cadou pentru intreaga familie, va oferim si halate personalizate pentru copii, diverse marimi pentru 1-14 ani, cu ursuleti si albinute, personalizate doar cu text, sau personalizate ca si cele pentru adulti (cu un text si un design / monograma / semn zodiacal la alegere). 

Recenzii 10

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsSet matrimonial 2 halate 2 prosoape personalizate
Scrie recenzia ta!
prosoape personalizate king queen

Prosoape personalizate prin broderie (set El și Ea)

set sorturi bucatarie pentru el si ea

Set doua sorturi bucatarie personalizate

Set matrimonial 2 halate 2 prosoape personalizate

Preț standard 508,00 RON Preț special 459,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere