Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. Se introduce textul dorit, in limita numarului maxim de caractere afisat sub campul “Text personalizat”.

2. Se indica culoarea preferata a textului dand click pe una dintre culorile afisate.

3. Se alege o imagine inclusa intr-una dintre cele 3 categorii disponibile: - Design - Zodiac - Monograma

In cazul in care se opteaza pentru monograma, in campul “Text personalizat” trebuie introduse 1, 2 sau maxim 3 litere, in functie de tipul de monograma ales. Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Informații produs

Un cadou pentru doamne și domnișoare cu adevărat special, original și util: un set compus dintr-un halat de baie și un prosop, personalizate prin broderie (cea mai calitativă formă de personalizare a textilelor) cu un design la alegere, cu monogramă sau semnul zodiacal corespunzător. Halatele de lux, din bumbac 100%, au densitate mai mare (sunt mai groase) și au textura prosopului (frotir) atât pe interior cât și la exterior. Celelalte halate de baie, tot din bumbac 100%, au textura prosopului (frotir) pe interior și textură tip velur la exterior (obținută prin tăierea fină a firelor de bumbac). Capacitate foarte buna de absorbtie, calitate premium, parte peste parte, cu cordon. Masuri: consultati ghidul de masuri

Prosoapele sunt disponibile atat in varianta premium (600 gr/mp) cat si de lux (denistate de 700, 800 si chiar 900 gr/m2) si in 3 variante de marimi: medie (aproximativ 50 x 90 cm), mare (aproximativ 70 x 140 cm sau 67 x 130 cm in cazul prosoapelor rosii, albastre sau crem), sau foarte mare (aproximativ 88 x 173 cm sau 100 x 150 cm), toate din bumbac 100%.

Daca doriti sa faceti un cadou pentru intreaga familie, va oferim si halate personalizate pentru copii, diverse marimi pentru 1-14 ani, cu ursuleti si albinute, personalizate doar cu text, sau personalizate ca si cele pentru adulti (cu un text si un design / monograma / semn zodiacal la alegere). 

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsSet halat de baie si prosop - doamne
Scrie recenzia ta!
Cadou pentru el halat de baie si prosop bumbac

Set halat și prosop personalizate - bărbați

prosop mare personalizat prin broderie

Prosop personalizat - doamne

Set halat de baie si prosop - doamne

225,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere