Anul acesta, pregătiți-vă din timp pentru Sărbători! Noi vă oferim cadouri cu stil, personalizate prin broderie!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. Se introduce textul dorit, in limita numarului maxim de caractere afisat sub campul “Text personalizat”.

2. Se indica culoarea preferata a textului dand click pe una dintre culorile afisate.

3. Se alege o imagine inclusa intr-una dintre cele 3 categorii disponibile: - Design - Zodiac - Monograma

In cazul in care se opteaza pentru monograma, in campul “Text personalizat” trebuie introduse 1, 2 sau maxim 3 litere, in functie de tipul de monograma ales. Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Informații produs

Un cadou pentru doamne si domnisoare cu adevarat special, original si util: un set compus dintr-un halat de baie si un prosop, personalizate prin broderie (cea mai calitativa forma de personalizare) cu un design la alegere, cu monograma sau semnul zodiacal corespunzator. Halat de baie calitate premium, din bumbac 100%, catifelat la exterior (velur) si cu prosop absorbant la interior. Capacitate foarte buna de absorbtie, calitate premium, parte peste parte, cu cordon. Masuri: consultati ghidul de masuri. Va rugam sa specificati masura dorita in campul de comentarii.

Prosoapele sunt disponibile atat in varianta premium (600 gr/mp) cat si de lux (denistate de 700, 800 si chiar 900 gr/m2) si in 3 variante de marimi: medie (aproximativ 50 x 90 cm), mare (aproximativ 70 x 140 cm sau 67 x 130 cm in cazul prosoapelor rosii, albastre sau crem), sau foarte mare (aproximativ 88 x 173 cm sau 100 x 150 cm), toate din bumbac 100%.

Daca doriti sa faceti un cadou pentru intreaga familie, va oferim si halate personalizate pentru copii, diverse marimi pentru 1-14 ani, cu ursuleti si albinute, personalizate doar cu text, sau personalizate ca si cele pentru adulti (cu un text si un design / monograma / semn zodiacal la alegere). 

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsSet halat de baie si prosop - doamne
Scrie recenzia ta!
Cadou pentru el halat de baie si prosop bumbac

Set halat si prosop personalizate - barbati

prosop mare personalizat prin broderie

Prosop personalizat - doamne

Set halat de baie si prosop - doamne

225,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere