O abordare 100% personalizată: toate comenzile sunt confirmate telefonic!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. Se introduce textul dorit, in limita numarului maxim de caractere afisat sub campul “Text personalizat”.

2. Se indica culoarea preferata a textului dand click pe una dintre culorile afisate. Ca extraoptiune, textul dorit poate fi brodat in mai multe culori (dintre cele disponibile). Culoarea fiecarei litere va fi aleasa de catre personalul www.ePersonalizat.ro. In cazul in care se doreste o anumita secventa de culori, aceasta poate fi specificata in campul “Comentarii”.

3. Se alege o imagine inclusa intr-una dintre cele 3 categorii disponibile: - Design - Zodiac - Monograma

In cazul in care se opteaza pentru monograma, in campul “Text personalizat” trebuie introduse 1, 2 sau maxim 3 litere, in functie de tipul de monograma ales. Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Informații produs

La piscina sau la mare este intotdeauna nevoie de un halat de baie si de un prosop, iar daca acestea vor fi de cea mai buna calitate si, in plus, personalizate prin broderie intr-un mod placut si relevant, copiii vor fi cu adevarat incantati. In plus, nu va exista niciun risc ca acestea sa fie incurcate sau confundate cu cele ale altor copii. Halate de baie calitate premium, din velur, catifelate la exterior si cu prosop absorbant la interior, cu gluga si cordon, din bumbac 100%. Disponibile in diverse culori (mentionate pentru fiecare varsta in parte, la momentul alegerii masurii) si in marimi corespunzatoare copiilor intre 1 si 14 ani. Prosoape calitate premium (600 gr/m2) sau chiar de lux (denistate de 700, 800 sau 900 gr/m2), din bumbac 100%, disponibile in 3 variante de marimi (medie - aproximativ 50x90 cm, mare - aproximativ 70x140 cm sau 67 x 130 cm in cazul prosoapelor albastre, rosii si crem sau foarte mare - aproximativ 88 x 173 cm sau 100 x 150 cm).

Recenzii 3

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsSet cadou baieti: halat de baie si prosop personalizate
Scrie recenzia ta!
trusou-botez-cu-cutie-totul-personalizat

Trusou de botez complet, personalizat

Halat si prosop personalizate pentru GLoria

Set cadou fete: halat de baie si prosop personalizate

Set cadou baieti: halat de baie si prosop personalizate

175,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere

Alți vizitatori au cumpărat