Cadouri personalizate pentru întreaga familie, cu livrare rapidă și confirmare telefonică!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. Se introduce textul dorit, în limita numărului maxim de caractere afișat sub câmpul “Text personalizat”.

2. Se indică culoarea preferată a textului dând click pe una dintre culorile afișate. Ca extraopțiune, textul dorit poate fi brodat în mai multe culori (dintre cele disponibile). Culoarea fiecărei litere va fi aleasă de către personalul www.ePersonalizat.ro. în cazul în care se dorește o anumită secvență de culori, aceasta poate fi specificată în câmpul “Comentarii”.

3. Se alege o imagine inclusă într-una dintre cele 4 categorii disponibile: Design - Design cu detaliile nașterii - Monogramă - Zodiac pentru copii

În cazul în care se optează pentru o monogramă, în campul “Text personalizat” trebuie introdus numărul corespunzător de litere, în funcție de tipul de monogramă ales (după selectarea monogramei, numărul corespunzător va fi afișat sub câmpul “Text personalizat”). Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Informații produs

Animalele din pluș sunt și vor rămâne favoritele tuturor copiilor (și nu numai!), iar dacă sunt și personalizate, prin broderie, cu numele lor și un design la alegere, se vor transforma nu doar în cei mai buni prieteni, ci și în niște amintiri de neuitat! Personalizarea prin broderie, imposibil de realizat pe o jucărie de pluș obișnuită, este posibilă pe jucăriile din colecția ePersonalizat.ro, concepute special pentru a putea fi brodate.

Dimensiuni aproximative: înălțime de 33 cm. Jucării de pluș certificate pentru toate vârstele, în conformitate cu standardele EN 71-1, EN 71-2 si EN 71-3. Prevăzute cu fermoar, umplute la interior (corpul și capul) cu doi săculeți detașabili, ce conțin umplutură pentru jucării. Pot fi spălate la mașina de spălat!

Recenzii 2

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsAnimale de pluș, personalizate prin broderie (16 modele)
Scrie recenzia ta!
Prosoape personalizate cu porecle

Prosoape personalizate cu nume și porecle

Cadouri personalizate pentru indragostiti - 1

Cadouri personalizate pentru îndrăgostiți

Animale de pluș, personalizate prin broderie (16 modele)

Rating:
100% of 100
135,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere