O abordare 100% personalizată: toate comenzile sunt confirmate telefonic!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. Se introduce textul dorit, in limita numarului maxim de caractere afisat sub campul “Text personalizat”.

2. Se indica culoarea preferata a textului dand click pe una dintre culorile afisate.

3. Se alege o imagine inclusa intr-una dintre cele 3 categorii disponibile: - Design - Zodiac - Monograma

In cazul in care se opteaza pentru monograma, in campul “Text personalizat” trebuie introduse 1, 2 sau maxim 3 litere, in functie de tipul de monograma ales. Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Informații produs

Lenjerii de pat dublu din bumbac 100%, calitate premium (150 gr/mp), personalizate prin broderie. Alegerea ideală pentru un cadou de casă nouă sau cadou de nuntă, pentru miri sau nași. Lenjerie de pat din bumbac de calitate, care se pretează pentru a fi brodat, cu țesătură tip satin. Puteți alege între așternuturi în varianta albă sau varianta albă tip damasc, cu dungi de 1 cm.

Dimensiuni (aproximative): cearceaf de pat 220 cm x 230 cm; cearceaf de pilotă: 200 cm x 230 cm; 2 fețe de pernă de 50 cm x 70 cm sau 70 cm x 70 cm (puteți alege varianta dorită pentru perne - dreptunghiulare sau pătrate).

Personalizarea se face pe cele două fețe de pernă și poate fi facută unitar, cu același design  sau tip de monogramă pe ambele halate de baie, sau putem broda un design specific pe fiecare dintre acestea (de exemplu semnele zodiacale). Înainte de a broda halatele, vă vom contacta telefonic și vom stabili în detaliu modul în care le vom personaliza, astfel încat rezultatul să fie exact așa cum vă doriți!

Un astfel de cadou de casă nouă poate fi completat și cu setul de halate personalizate prin broderie, cu setul de prosoape personalizate sau cu setul de șorțuri de bucătărie personalizate, toate la fel de frumoase și practice și care vor fi, cu siguranță, apreciate de către toată lumea! 

Pentru cei mici, vă recomandăm și noua noastră colecție de jucării personalizate prin broderie, unde veți găsi zeci de modele: ursuleți, unicorni, elefănței, iepurași, cățeluși, pinguini, tigrii și multe altele! 

Recenzii 5

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsLenjerii de pat personalizate prin broderie
Scrie recenzia ta!
Cadou pentru super nasu super nasa si super nasica

Halate personalizate pentru întreaga familie (2 adulți și 1 copil)

prosoape personalizate familie

Prosoape personalizate pentru întreaga familie

Lenjerii de pat personalizate prin broderie

315,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere

Vânzări de top