Prosop pentru bebelusi, personalizat

84 RON

Fii primul care evalueaza acest produs.

| Spune-ti parerea

Pozele sunt cu titlu de prezentare. Toate textele/design-urile/monogramele/zodiile care apar pe produse sunt personalizate.

84 RON

Numarul maxim de caractere: 18

Numarul maxim de caractere: 2550

* Campuri Obligatorii

Pret final:

84 RON

Descriere

Bebelusul va fi cu adevarat fericit in acest prosop mare si pufos, personalizat prin broderie. Un cadou potrivit pentru orice ocazie! Capacitate foarte buna de absorbtie, calitate premium (600 gr/mp) sau chiar de lux (700, 800 si chiar 900 gr/mp). Material: bumbac 100%. Dimensiuni: 70 x 140 cm (cele de lux, la 700 sau 800 gr/mp) sau 67 x 135 cm (cele premium, la 600 gr/mp). Nou: va oferim acum si prosoape de dimensiuni foarte mari (in doua variante, de aproximativ 88 x 173 cm sau de 100 x 150 cm), calitate premium (600 gr/mp), bineinteles din bumbac 100%.

Instructiuni pentru personalizarea produsului

1. Se introduce textul dorit, in limita numarului maxim de caractere afisat sub campul “Text personalizat”.


2. Se indica culoarea preferata a textului dand click pe una dintre culorile afisate. Ca extraoptiune, textul dorit poate fi brodat in mai multe culori (dintre cele disponibile). Culoarea fiecarei litere va fi aleasa de catre personalul www.ePersonalizat.ro. In cazul in care se doreste o anumita secventa de culori, aceasta poate fi specificata in campul “Comentarii”.


3. Se alege o imagine inclusa intr-una dintre cele 3 categorii disponibile: - Design - Zodiac - Monograma


In cazul in care se opteaza pentru monograma, in campul “Text personalizat” trebuie introduse 1, 2 sau maxim 3 litere, in functie de tipul de monograma ales. Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Recenzii clienti

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Recenzie la: Prosop pentru bebelusi, personalizat

Cum evaluezi acest produs?