Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. Se introduce textul dorit, in limita numarului maxim de caractere afisat sub campul “Text personalizat”.

2. Se indica culoarea preferata a textului dand click pe una dintre culorile afisate.

3. Se alege o imagine inclusa intr-una dintre cele 3 categorii disponibile: - Design - Zodiac - Monograma

In cazul in care se opteaza pentru monograma, in campul “Text personalizat” trebuie introduse 1, 2 sau maxim 3 litere, in functie de tipul de monograma ales. Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Informații produs

Alegerea unui cadou pentru o familie mare nu este deloc ușoară! Dacă doriți să le oferiți un cadou practic, util, dar și frumos, original și unic, personalizat în mod unitar, pentru fiecare membru, vă sugerăm un set complet de halate de baie personalizate prin broderie! Acest set este conceput special pentru o familie formată din doi părinti și trei copii! Avem o gamă foarte variată de halate de baie din care puteți alege, atât pentru adulți cât și pentru copii. Toate au, însă, în comun faptul că sunt din bumbac 100%, velur, materialul considerat a fi de calitate premium când vine vorba despre cunoscătorii halatelor de baie (textură de prosop la interior si textură catifelată la exterior, obținută prin tăierea firelor de bumbac). Toate halatele de copii sunt prevăzute cu glugă. Unele dintre halate (dintre cele corespunzătoare vârstelor 1-9 ani), indiferent de culoare, vin și cu gluga brodată precum în imaginile de prezentare.

Personalizarea poate fi realizată în mod unitar, cu același design  sau tip de monogramă pe ambele halate de baie, sau putem broda un design specific pe fiecare dintre acestea (de exemplu semnele zodiacale). Înainte de a broda halatele, vă vom contacta telefonic și vom stabili în detaliu modul în care le vom personaliza, astfel încat rezultatul să fie exact așa cum vă doriți!

Halate parte peste parte, cu cordon. Măsuri: consultați ghidul de măsuri. Vă rugăm să specificați măsurile dorite în câmpul de comentarii.

Setul este conceput pentru o familie compusă din doi adulți și doi copii. În cazul în care doriți să comandați mai multe halate pentru copii, vă rugăm să specificați detaliile personalizării în câmpul de comentarii. Setul poate fi completat, de asemenea, cu prosoape personalizate pentru fiecare membru al familiei. O altă variantă de cadou de familie pe care v-o propunem este cea compusă din șorturi de bucătărie personalizate pentru fiecare membru in parte. 

Tot pentru cei mici, vă recomandăm și noua noastră colecție de jucării personalizate prin broderie, unde veți găsi zeci de modele: ursuleți, unicorni, elefănței, iepurași, cățeluși, pinguini, tigrii și multe altele! 

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCadou familie părinți și trei copii: set halate baie
Scrie recenzia ta!
Cadou familie king queen prince princess

Cadou familie părinți și doi copii: set halate baie

Halate personalizate parinti si copil fata

Cadou pentru familia nașilor: halate personalizate

Cadou familie părinți și trei copii: set halate baie

625,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 17 caractere

Maxim 17 caractere

Maxim 17 caractere

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere