Cadou familie parinti si trei copii: set halate baie

625 RON

Fii primul care evalueaza acest produs.

| Spune-ti parerea

Pozele sunt cu titlu de prezentare. Toate textele/design-urile/monogramele/zodiile care apar pe produse sunt personalizate.

625 RON

Numarul maxim de caractere: 17

Numarul maxim de caractere: 17

Numarul maxim de caractere: 17

Numarul maxim de caractere: 17

Numarul maxim de caractere: 17

Numarul maxim de caractere: 2550

* Campuri Obligatorii

Pret final:

625 RON

Descriere

Alegerea unui cadou pentru o familie mare nu este deloc usoara! Daca doriti sa le oferiti un cadou practic, util, dar si frumos, original si unic, personalizat in mod unitar, pentru fiecare membru, va sugeram un set complet de halate de baie personalizate prin broderie! Acest set este conceput special pentru o familie formata din doi parinti si trei copii! Avem o gama foarte variata de halate de baie din care puteti alege, atat pentru adulti cat si pentru copii. Toate au, insa, in comun faptul ca sunt din bumbac 100%, velur, materialul considerat a fi de calitate premium cand vine vorba despre cunoscatorii halatelor de baie (textura de prosop la interior si textura catifelata la exterior, obtinuta prin taierea firelor de bumbac). Toate halatele de copii sunt prevazute cu gluga. Unele dintre halate (dintre cele corespunzatoare varstelor 1-9 ani), indiferent de culoare, vin si cu gluga brodata precum in imaginile de prezentare.


Personalizarea poate fi facuta unitar, cu acelasi design  sau tip de monograma pe toate halatele de baie, sau putem broda un design specific pe fiecare halat. In cazul in care doriti designuri diferite pe fiecare halat in parte (sau doriti personalizarea cu alte designuri de broderie, disponibile pe paginile altor produse), va rugam sa precizati acest lucru in campul de comentarii. Inainte de a personaliza prin broderie halatele de baie, va vom contacta si telefonic si vom stabili in detaliu modul in care le vom personaliza, astfel incat rezultatul sa fie exact asa cum va doriti! 


Halate de baie calitate premium sau chiar de lux, catifelate la exterior (velour) si cu prosop absorbant la interior, din bumbac 100%. Halate parte peste parte, cu cordon. Masuri: consultati ghidul de masuri. Va rugam sa specificati masurile dorite in campul de comentarii.


In cazul in care doriti sa comandati mai multe halate pentru copii, va rugam sa specificati detaliile personalizarii in campul de comentarii. Setul poate fi completat, de asemenea, cu prosoape personalizate pentru fiecare membru al familiei. O alta varianta de cadou de familie pe care v-o propunem este cea compusa din sorturi de bucatarie personalizate pentru fiecare membru in parte.

Instructiuni pentru personalizarea produsului

1. Se introduce textul dorit, in limita numarului maxim de caractere afisat sub campul “Text personalizat”.

2. Se indica culoarea preferata a textului dand click pe una dintre culorile afisate.

3. Se alege o imagine inclusa intr-una dintre cele 3 categorii disponibile:
- Design
- Zodiac
- Monograma

In cazul in care se opteaza pentru monograma, in campul “Text personalizat” trebuie introduse 1, 2 sau maxim 3 litere, in functie de tipul de monograma ales. Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Recenzii clienti

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Cadou familie parinti si trei copii: set halate baie

Cum evaluezi acest produs?