Cadouri personalizate pentru întreaga familie, cu livrare rapidă și confirmare telefonică!

9 sunete comune pe care copiii Dvs nu le-au auzit niciodata!

Chiar daca alte tipuri de schimbari tin capul de afis atunci cand vine vorba de modificarile care au loc in jurul nostru, modul in care “se aude” lumea in care traim s-a schimbat, de asemenea, in ultimii ani. ePersonalizat.ro a selectat 9 sunete care vor fi complet straine pentru copiii Dvs. Vi le mai amintiti?

telefon cu disc

 

1.Sunetul telefoanelor cu disc 

Cu mult timp in urma, inainte ca telefoanele sa fie inteligente, mobile, fara fir si cu ecrane tactile, au existat telefoanele cu disc! Exista un motiv foarte concret pentru care spunem, chiar si astazi, ca “formam” un numar de telefon: pana nu demult, chiar era nevoie de o actiune manuala pentru a telefona, discul telefonului trebuind sa fie invartit din dreptul fiecarui numar!

2.Sunetul derularii unei casete audio sau video

Inainte de aparitia CD-urilor, DVD-urilor si a streamingului video si audio, undeva prin anii ’90, ascultam muzica preferata si vedeam filmele cele mai bune pe casete audio / video. Existau chiar magazine care inchiriau casete video, vi le mai amintiti? Intotdeauna eram rugati sa inapoiem casetele „derulate” la inceputul filmului. 

3. Adevaratul ceas desteptator...

In prezent, cel mai folosit ceas desteptator este, probabil, telefonul mobil. Acum nu foarte multi ani, insa, ceasurile sunau, dimineata, intr-un mod cu adevarat analog! Asta pentru ca un mic ciocanas lovea, pe rand, doi clopotei atasati ceasului.

4..... si adevarata sonerie a telefonului! 

Vechile telefoane aveau, de asemenea, clopotei incorporati, precum ceasurile de mai sus. Nu va puteati alege soneria preferata, pentru ca nu exista decat o singura varianta. Ramane, si astazi, varianta „clasica” a modului in care suna telefoanele.

5.Imprimantele matriceale

Sunetul unei imprimante matriceale este la fel de vechi si necunoscut ca si toate celelalte. Totusi, zilele trecute am avut surpriza sa vad o astfel de imprimanta inca functionala! Un exemplar foarte bine conservat, cu valoare vintage, pastrat intr-un muzeu sau in colectia unui pasionat? Nu, doar o imprimanta inca in uz, folosita de functionarii unei institutii din Romania. Poate un adevarat colectionar vintage ar putea-o prelua, dand la schimb o imprimanta laser... cu siguranta toata lumea va fi fericita!

6.Sunetul cautarii postului de radio favorit

Incercati sa prindeti „Europa libera” inainte de 1989? Daca da, cu siguranta acest sunet va este extrem de familiar! Da, copii, nu era chiar usor sa prinzi un post de radio!

7.O discheta de calculator, in actiune!

Demult, foarte demult... fisierele se pastrau si mai ales se share-uiau cu ajutorul dischetelor. Aceste dispozitive revolutionare puteau stoca importante cantitati de date: 1,44 MB!

8.Modemul dial-up

Nu puteam omite din aceasta lista inimitabilul sunet al unei conexiuni dial-up. Cei ce si-l amintesc pot fi mandri, au fost printre pionierii utilizarii internetului in Romania!

9.Masina de scris manuala

Masinile de scris manuale aveau o intreaga gama de sunete unice si foarte usor de recunoscut. In plus, exista chiar meseria de dactilograf, cu rolul de a folosi masina de scris pentru dactilografierea diverselor acte si documente!

Noi, pe ePersonalizat.ro, cunoastem foarte bune sunetul masinilor de brodat, pe care le folosim cu drag atunci cand brodam diverse cadouri personalizate! In ultimii ani, ne-am specializat in cadouri personalizate sau accesorii ce pot fi utile atat in casa, cat si in calatorii, precum halate de baie personalizate si prosoape personalizate prin broderie. Pentru cei mici, va punem la dispozitie o intreaga colectie de jucarii de plus ce pot fi personalizate, de asemenea, prin broderie! Nu veti gasi prea usor jucarii de plus personalizate prin broderie, dar pe ePersonalizat.ro puteti alege dintre zeci de modele (ursuleti, iepurasi, unicorni, elefantei, catelusi si multe altele) care, datorita calitatii si rezistentei in timp a broderiei, se vor transforma, in timp, in amintiri de neuitat pentru cei mici! Va invitam sa aruncati o privire pe site-ul nostru, unde veti gasi cadouri potrivite pentru toate varstele si toate ocaziile!

Halate personalizate pentru parinti si copii Pinguin plus personalizat de la clienti
halate pentru nasi prosoape personalizate familie
Set jucarie plus si halat personalizate Halat baie barbati bleumarin