„Atitudinea ta in viata este mult mai importanta decat orice nota la un test”, li s-a spus absolventilor ciclului primar, intr-o scrisoare ce continea nota la examenul de la sfarsitul clasei a IV-a. 

Scrisoare emotionanta

Acum cateva saptamani, la inceputul lunii februarie, copiii de la scoala primara Harmony Hill (Irlanda de Nord) asteptau cu nerabdare rezultatele testului final, echivalent cu evaluarea nationala din Romania. Pe baza notelor obtinute la acesta, se stabilesc scolile (gimnaziale) la care se pot transfera. Nimic deosebit, veti spune, insa rezultatele au venit insotite de scrisoarea din imagine (varianta integrala in josul paginii) care a devenit cunoscuta dupa ce unul din parinti a publicat-o pe Facebook.

„Daca nu veti obtine nota pe care v-ati dorit-o si noi ne vom simti dezamagiti de acest fapt, dar nu si de voi”, le-au scris invatatorii micutilor scolari. Ei continua, spunand ca „din pacate, in viata lucrurile nu ies intotdeauna asa cum ne-am fi dorit si poate dura un timp pana ce ne clarificam sentimentele si gandurile legate de acest lucru”. „Stim ca ati muncit din greu si ati avut atitudinea potrivita si nicio nota nu va putea anula aceste lucruri”. „In final, atitudinea voastra si ceea ce sunteti voi, ca oameni, sunt mult mai importante decat orice nota la un test”. 

Tablou brodat absolventi

Ni s-a parut o scrisoare exceptionala, o adevarata lectie de viata, foarte potrivita pentru micii absolveniti ai ciclului primar. Importanta notelor nu poate fi negata, dar in final, ceea ce conteaza cu adevarat in viata este atitudinea si credinta ca nimic nu este imposibil, atat timp cat iti doresti cu adevarat! 

Noi, la ePersonalizat.ro, pregatim deja cadourile personalizate pentru micii absolveniti! Tabloul brodat din imaginea de mai sus poate reprezenta o amintire de neuitat, iar daca va doriti altceva, va rugam sa vizitati pagina dedicata copiilor.

Scrisoare emotionanta