Prosop pentru gradinita / cresa, personalizat

53 RON

Pozele sunt cu titlu de prezentare. Toate textele/design-urile/monogramele/zodiile care apar pe produse sunt personalizate.

53 RON

Numarul maxim de caractere: 18

Numarul maxim de caractere: 2550

* Campuri Obligatorii

Pret final:

53 RON

Descriere

Un prosopel pufos ce devine, personalizat prin broderie cu textul dorit si cu design-ul ales (dintre cele disponibile), un cadou potrivit pentru orice ocazie din viata copiilor. Si pentru orice locatie: acasa, la cresa, gradinita sau la scoala, in excursie sau la piscina. Capacitate foarte buna de absorbtie, calitate premium. Material: bumbac 100%. Dimensiuni: 30 x 50 cm sau 50 x 90 cm sau 48 x 88 cm. Grosime: 600 gr/mp (cele albe de 30 x 50 cm si cele de 50 x 90 cm si cele de 48 x 88 cm) sau 550 gr/mp (cele albastre, crem si grena de 30 x 50 cm).


Tot pentru gradinita, mai ales in contextul sanitar actual, va recomandam si Etichetele Termoadezive personalizate cu numele copilului, numarul de telefon si un design dragut, la alegere! La cresa, la gradinita, la scoala, in tabara sau la clubul sportiv, fiecare va sti care sunt hainele sale! Mai multe detalii aici.

Instructiuni pentru personalizarea produsului

1. Se introduce textul dorit, in limita numarului maxim de caractere afisat sub campul “Text personalizat”.


2. Se indica culoarea preferata a textului dand click pe una dintre culorile afisate. Ca extraoptiune, textul dorit poate fi brodat in mai multe culori (dintre cele disponibile). Culoarea fiecarei litere va fi aleasa de catre personalul www.ePersonalizat.ro. In cazul in care se doreste o anumita secventa de culori, aceasta poate fi specificata in campul “Comentarii”.


3. Se alege o imagine inclusa intr-una dintre cele 3 categorii disponibile: - Design - Zodiac - Monograma


In cazul in care se opteaza pentru monograma, in campul “Text personalizat” trebuie introduse 1, 2 sau maxim 3 litere, in functie de tipul de monograma ales. Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Recenzii clienti

Produsul primit...
Produsul primit este UAU!!! Pitic bucuros si incantat de prosopelul care ii poarta numele. Materialul de foarte buna calitate. Ofer un mare vot de incredere!!
Postat de Roxana Elena | 06.10.2017

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Prosop pentru gradinita / cresa, personalizat

Cum evaluezi acest produs?