Cadouri personalizate pentru întreaga familie, cu livrare rapidă și confirmare telefonică!

Scrisoare emotionanta catre absolventii clasei a patra

„Atitudinea ta in viata este mult mai importanta decat orice nota la un test”, li s-a spus absolventilor ciclului primar, intr-o scrisoare ce continea nota la examenul de la sfarsitul clasei a IV-a. 

Scrisoare emotionanta

Acum cateva saptamani, la inceputul lunii februarie, copiii de la scoala primara Harmony Hill (Irlanda de Nord) asteptau cu nerabdare rezultatele testului final, echivalent cu evaluarea nationala din Romania. Pe baza notelor obtinute la acesta, se stabilesc scolile (gimnaziale) la care se pot transfera. Nimic deosebit, veti spune, insa rezultatele au venit insotite de scrisoarea din imagine (varianta integrala in josul paginii) care a devenit cunoscuta dupa ce unul din parinti a publicat-o pe Facebook.

„Daca nu veti obtine nota pe care v-ati dorit-o si noi ne vom simti dezamagiti de acest fapt, dar nu si de voi”, le-au scris invatatorii micutilor scolari. Ei continua, spunand ca „din pacate, in viata lucrurile nu ies intotdeauna asa cum ne-am fi dorit si poate dura un timp pana ce ne clarificam sentimentele si gandurile legate de acest lucru”. „Stim ca ati muncit din greu si ati avut atitudinea potrivita si nicio nota nu va putea anula aceste lucruri”. „In final, atitudinea voastra si ceea ce sunteti voi, ca oameni, sunt mult mai importante decat orice nota la un test”. 

Tablou brodat absolventi

Ni s-a parut o scrisoare exceptionala, o adevarata lectie de viata, foarte potrivita pentru micii absolveniti ai ciclului primar. Importanta notelor nu poate fi negata, dar in final, ceea ce conteaza cu adevarat in viata este atitudinea si credinta ca nimic nu este imposibil, atat timp cat iti doresti cu adevarat! 

Noi, la ePersonalizat.ro, pregatim deja cadourile personalizate pentru micii absolveniti! Etichete personalizate pentru haine, ghiozdane personalizate, prosopele personalizate si multe altele pot fi foarte utile in timpul anului scolar sau atunci cand cei mici sunt plecati in tabere, cantonamente sau excursii! Gasiti toate detaliile accesand paginile acestora, sau vizitand pagina dedicata copiilor!

Scrisoare emotionanta

In ultimii ani, ne-am specializat in cadouri personalizate sau accesorii ce pot fi utile atat in casa, cat si in calatorii, precum halate de baie personalizate si prosoape personalizate prin broderie. Pentru cei mici, va punem la dispozitie o intreaga colectie de jucarii de plus ce pot fi personalizate, de asemenea, prin broderie! Nu veti gasi prea usor jucarii de plus personalizate prin broderie, dar pe ePersonalizat.ro puteti alege dintre zeci de modele (ursuleti, iepurasi, unicorni, elefantei, catelusi si multe altele) care, datorita calitatii si rezistentei in timp a broderiei, se vor transforma, in timp, in amintiri de neuitat pentru cei mici! Va invitam sa aruncati o privire pe site-ul nostru, unde veti gasi cadouri potrivite pentru toate varstele si toate ocaziile!

Halate personalizate pentru parinti si copii Pinguin plus personalizat de la clienti
halate pentru nasi prosoape personalizate familie
Set jucarie plus si halat personalizate Halat baie barbati bleumarin