Sărbătorim 8 ani de activitate cu reduceri și transport gratuit*. Va mulțumim pentru fidelitate!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. Se introduce textul dorit, în limita numărului maxim de caractere afișat sub câmpul “Text personalizat”.

2. Se indică culoarea preferată a textului dând click pe una dintre culorile afișate. Ca extraopțiune, textul dorit poate fi brodat în mai multe culori (dintre cele disponibile). Culoarea fiecărei litere va fi aleasă de către personalul www.ePersonalizat.ro. în cazul în care se dorește o anumită secvență de culori, aceasta poate fi specificată în câmpul “Comentarii”.

3. Se alege o imagine inclusă într-una dintre cele 4 categorii disponibile: Design - Design cu detaliile nașterii - Monogramă - Zodiac pentru copii

În cazul în care se optează pentru o monogramă, în campul “Text personalizat” trebuie introdus numărul corespunzător de litere, în funcție de tipul de monogramă ales (după selectarea monogramei, numărul corespunzător va fi afișat sub câmpul “Text personalizat”). Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Informații produs

Iepurașul cel isteț este un iepuraș de pluș simpatic, moale și pufos, de care orice copil (și nu numai) se va îndrăgosti la prima vedere! Faptul că va fi și personalizat prin broderie, așa cum vă doriți (cu unul dintre design-urile de pe site și un text la alegere) îl va transforma, cu siguranță, intr-un prieten de nedespărțit! În plus, personalizarea prin broderie, cea mai elegantă și calitativă modalitate de personalizare, este și foarte rezistentă în timp, astfel ca Iepurașul cel isteț va fi o jucărie apreciată ani și ani de zile!

Dimensiune: înălțime de 33 cm. Jucărie de pluș certificată pentru toate vârstele, în conformitate cu standardele EN 71-1, EN 71-2 si EN 71-3. Prevăzută cu fermoar, umplută la interior (corpul și capul) cu doi săculeți detașabili, ce conțin umplutură pentru jucării. Poate fi spălată la mașina de spălat.

Vă recomandăm întreaga noastră colecție de jucării personalizate prin broderie, unde veți găsi zeci de modele: ursuleți, unicorni, elefănței, iepurași, cățeluși, pinguini, tigrii și multe altele!

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsIepurașul cel isteț - pluș personalizat prin broderie
Scrie recenzia ta!
Jucarie personalizata Mops de plus

Mopsul Pugy - cățel din pluș, personalizat prin broderie

Ursulet super erou personalizat

Ursulețul Super Erou - jucărie pluș personalizată, brodată

Iepurașul cel isteț - pluș personalizat prin broderie

135,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere