Sărbătorim 8 ani de activitate cu reduceri și transport gratuit*. Va mulțumim pentru fidelitate!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. Se introduce textul dorit, în limita numărului maxim de caractere afișat sub câmpul “Text personalizat”.

2. Se indică culoarea preferată a textului dând click pe una dintre culorile afișate. Ca extraopțiune, textul dorit poate fi brodat în mai multe culori (dintre cele disponibile). Culoarea fiecărei litere va fi aleasă de către personalul www.ePersonalizat.ro. în cazul în care se dorește o anumită secvență de culori, aceasta poate fi specificată în câmpul “Comentarii”.

3. Se alege o imagine inclusă într-una dintre cele 4 categorii disponibile: Design - Design cu detaliile nașterii - Monogramă - Zodiac pentru copii

În cazul în care se optează pentru o monogramă, în campul “Text personalizat” trebuie introdus numărul corespunzător de litere, în funcție de tipul de monogramă ales (după selectarea monogramei, numărul corespunzător va fi afișat sub câmpul “Text personalizat”). Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Informații produs

Vulpița Foxy este atât de simpatică, pufoasă și moale, încât va fi îndregită imediat de orice băiețel, fetiță și, știm deja, chiar și de către cei mari! Personalizată prin broderie, va reprezenta cadoul ideal pentru oricine! În plus, calitatea materialelor și durabilitatea broderiei vor face ca Vulpița Foxy să rămană alături de cel sau cea care o va primi în dar foarte mulți ani, transformându-se într-o amintire cu adevărat frumoasă!

Dimensiune: înălțime de 38 cm. Jucărie de pluș certificată pentru toate vârstele, în conformitate cu standardele EN 71-1, EN 71-2 si EN 71-3. Prevăzută cu fermoar, umplută la interior (corpul și capul) cu săculeți detașabili, ce conțin umplutură pentru jucării. Poate fi spălată la mașina de spălat.

Vă recomandăm întreaga noastră colecție de jucării personalizate prin broderie, unde veți găsi zeci de modele: ursuleți, unicorni, elefănței, iepurași, cățeluși, pinguini, tigrii și multe altele!

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsVulpița de pluș Foxy personalizată prin broderie
Scrie recenzia ta!
Unicorn roz personalizat

Unicorn Pinky cu broderie personalizată

Papusica personalizata

Păpușa Mimi, personalizată cu numele dorit

Vulpița de pluș Foxy personalizată prin broderie

135,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere