Cadouri personalizate pentru întreaga familie, cu livrare rapidă și confirmare telefonică!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. Se introduce textul dorit, în limita numărului maxim de caractere afișat sub câmpul “Text personalizat”.

2. Se indică culoarea preferată a textului dând click pe una dintre culorile afișate. Ca extraopțiune, textul dorit poate fi brodat în mai multe culori (dintre cele disponibile). Culoarea fiecărei litere va fi aleasă de către personalul www.ePersonalizat.ro. în cazul în care se dorește o anumită secvență de culori, aceasta poate fi specificată în câmpul “Comentarii”.

3. Se alege o imagine inclusă într-una dintre cele 4 categorii disponibile: Design - Design cu detaliile nașterii - Monogramă - Zodiac pentru copii

În cazul în care se optează pentru o monogramă, în campul “Text personalizat” trebuie introdus numărul corespunzător de litere, în funcție de tipul de monogramă ales (după selectarea monogramei, numărul corespunzător va fi afișat sub câmpul “Text personalizat”). Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Informații produs

Un dinozaur de pluș super simpatic și care poate fi personalizat prin broderie cu numele copilului? Vă spunem sincer că și noi am fost super încântați de el și de faptul că îl putem oferi, acum, tuturor copiilor iubitori de dinozauri! Împreună cu el, se vor aventura în tot felul de năzdrăvănii, în care Dino va fi de fiecare dată la datorie, gata să le sară în ajutor! Personalizat prin broderie, va deveni cel mai bun prieten al oricărui băiețel sau al oricărei fetițe. Personalizarea prin broderie, cea mai elegantă și calitativă modalitate de personalizare a textilelor, va fi nu doar frumoasă, ci și foarte rezistentă în timp, astfel ca Dino va fi o jucărie apreciată ani și ani de zile!

Dimensiune: înălțime de apriximativ 33 cm. Jucărie de pluș certificată pentru toate vârstele, în conformitate cu standardele EN 71-1, EN 71-2 si EN 71-3. Prevăzută cu fermoar, umplută la interior (corpul și capul) cu doi săculeți detașabili, ce conțin umplutură pentru jucării. Poate fi spălată la mașina de spălat.

Vă recomandăm întreaga noastră colecție de jucării personalizate prin broderie, unde veți găsi zeci de modele: ursuleți, unicorni, elefănței, iepurași, cățeluși, pinguini, tigrii și multe altele!

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsDinozaur de pluș personalizat prin broderie
Scrie recenzia ta!
Jucarie personalizata iepuras

Iepuraș de pluș personalizat pentru băieți - Istețilă

Jucarie personalizata Renul sven

Ren de pluș Cupid, personalizat prin broderie

Dinozaur de pluș personalizat prin broderie

135,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere