Cadouri personalizate pentru întreaga familie, cu livrare rapidă și confirmare telefonică!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. Se introduce textul dorit, în limita numărului maxim de caractere afișat sub câmpul “Text personalizat”.

2. Se indică culoarea preferată a textului dând click pe una dintre culorile afișate. Ca extraopțiune, textul dorit poate fi brodat în mai multe culori (dintre cele disponibile). Culoarea fiecărei litere va fi aleasă de către personalul www.ePersonalizat.ro. în cazul în care se dorește o anumită secvență de culori, aceasta poate fi specificată în câmpul “Comentarii”.

3. Se alege o imagine inclusă într-una dintre cele 4 categorii disponibile: Design - Design cu detaliile nașterii - Monogramă - Zodiac pentru copii

În cazul în care se optează pentru o monogramă, în campul “Text personalizat” trebuie introdus numărul corespunzător de litere, în funcție de tipul de monogramă ales (după selectarea monogramei, numărul corespunzător va fi afișat sub câmpul “Text personalizat”). Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Informații produs

Unicornul Happy este o jucărie de pluș minunată, de care orice fetiță, de orice vârstă, se va îndrăgosti pe loc! În plus, personalizarea prin broderie, imposibil de realizat pe o jucărie de pluș obișnuită, dar disponibilă pe jucăriile din colecția ePersonalizat.ro, va transforma Unicornul Happy într-o jucărie unică, ce va fi alături de-a lungul anilor de norocoasa care o va primi în dar! 

Dimensiune: înălțime de 33 cm. Jucărie de pluș certificată pentru toate vârstele, în conformitate cu standardele EN 71-1, EN 71-2 si EN 71-3. Prevăzută cu fermoar, umplută la interior (corpul și capul) cu doi săculeți detașabili, ce conțin umplutură pentru jucării. Poate fi spălată la mașina de spălat.

Vă recomandăm întreaga noastră colecție de jucării personalizate prin broderie, unde veți găsi zeci de modele: ursuleți, unicorni, elefănței, iepurași, cățeluși, pinguini, tigrii și multe altele!

Recenzii 1

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsUnicorn personalizat prin broderie - Happy
Scrie recenzia ta!
Papusa personalizata unicorn

Păpușă personalizată cu numele dorit - Luna

Paturica personalizata unicorn

Păturică personalizată unicorn

Unicorn personalizat prin broderie - Happy

Rating:
100% of 100
135,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere