Cadouri personalizate pentru întreaga familie, cu livrare rapidă și confirmare telefonică!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. Se introduce textul dorit, în limita numărului maxim de caractere afișat sub câmpul “Text personalizat”.

2. Se indică culoarea preferată a textului dând click pe una dintre culorile afișate. Ca extraopțiune, textul dorit poate fi brodat în mai multe culori (dintre cele disponibile). Culoarea fiecărei litere va fi aleasă de către personalul www.ePersonalizat.ro. în cazul în care se dorește o anumită secvență de culori, aceasta poate fi specificată în câmpul “Comentarii”.

3. Se alege o imagine inclusă într-una dintre cele 4 categorii disponibile: Design - Design cu detaliile nașterii - Monogramă - Zodiac pentru copii

În cazul în care se optează pentru o monogramă, în campul “Text personalizat” trebuie introdus numărul corespunzător de litere, în funcție de tipul de monogramă ales (după selectarea monogramei, numărul corespunzător va fi afișat sub câmpul “Text personalizat”). Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Informații produs

O jucărie pentru bebeluși sub formă de păturică, în formă de oiță / mielușel, personalizată cu numele celui mic și un design la alegere, cu piciorușe elastice (de care bebele poate trage - foarte distractiv!) poate fi alegerea ideală dacă sunteți în căutarea unui cadou deosebit și pe care cel mic / cea mică să îl poată folosi un timp îndelungat! Este ideală atât pe timpul zilei, cât și la culcare, când bebele o va folosi ca pe o păturică pentru față.

Dimensiune: 300 x 200 x 20 mm. Jucărie certificată pentru toate vârstele, în conformitate cu standardele EN 71-1, EN 71-2 si EN 71-3.

Vă recomandăm întreaga noastră colecție de jucării personalizate prin broderie, unde veți găsi zeci de modele: ursuleți, unicorni, elefănței, iepurași, cățeluși, pinguini, tigrii și multe altele!

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsJucărie bebeluși Mielușel - păturică personalizată prin broderie
Scrie recenzia ta!
Jucarie personalizata pinguin

Jucărie - păturică pentru bebeluși, personalizată prin broderie - Pinguin

Jucarie bebelus personalizata maimuta

Jucărie bebe Maimuțică, păturică personalizată prin broderie

Jucărie bebeluși Mielușel - păturică personalizată prin broderie

95,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere