Cadouri personalizate pentru întreaga familie, cu livrare rapidă și confirmare telefonică!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. Se introduce textul dorit, în limita numărului maxim de caractere afișat sub câmpul “Text personalizat”.

2. Se indică culoarea preferată a textului dând click pe una dintre culorile afișate. Ca extraopțiune, textul dorit poate fi brodat în mai multe culori (dintre cele disponibile). Culoarea fiecărei litere va fi aleasă de către personalul www.ePersonalizat.ro. în cazul în care se dorește o anumită secvență de culori, aceasta poate fi specificată în câmpul “Comentarii”.

3. Se alege o imagine inclusă într-una dintre cele 4 categorii disponibile: Design - Design cu detaliile nașterii - Monogramă - Zodiac pentru copii

În cazul în care se optează pentru o monogramă, în campul “Text personalizat” trebuie introdus numărul corespunzător de litere, în funcție de tipul de monogramă ales (după selectarea monogramei, numărul corespunzător va fi afișat sub câmpul “Text personalizat”). Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Informații produs

În căutarea unui cadou pentru nou-născut, băiat sau fată? Vă propunem o variantă cu care pur și simplu nu puteți da greș: o jucărie din pluș brodată cu detaliile nașterii bebelușului care nu va fi doar jucăria preferată, ci se va și transforma, în timp, într-o amintire cu adevărat frumoasă! Alegeți unul dintre numeroasele modele de jucării personalizate pe care vi le punem la dispoziție! Personalizarea prin broderie, imposibil de realizat pe o jucărie de pluș obișnuită, este posibilă pe jucăriile din colecția ePersonalizat.ro, concepute special pentru a putea fi brodate.

Dimensiuni aproximative: înălțime de 33 cm. Jucării de pluș certificate pentru toate vârstele, în conformitate cu standardele EN 71-1, EN 71-2 si EN 71-3. Prevăzute cu fermoar, umplute la interior (corpul și capul) cu doi săculeți detașabili, ce conțin umplutură pentru jucării. Pot fi spălate la mașina de spălat!

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCadou nou născuți: jucărie pluș personalizată cu detaliile nașterii
Scrie recenzia ta!
Cadouri personalizate cu zodiile Berbec si Taur

Cadouri personalizate cu semne zodiacale (5 variante)

Cadou nou născuți: jucărie pluș personalizată cu detaliile nașterii

160,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 50 caractere

Maxim 2550 caractere