Cadouri personalizate pentru întreaga familie, cu livrare rapidă și confirmare telefonică!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. Se introduce textul dorit, în limita numărului maxim de caractere afișat sub câmpul “Text personalizat”.

2. Se indică culoarea preferată a textului dând click pe una dintre culorile afișate. Ca extraopțiune, textul dorit poate fi brodat în mai multe culori (dintre cele disponibile). Culoarea fiecărei litere va fi aleasă de către personalul www.ePersonalizat.ro. în cazul în care se dorește o anumită secvență de culori, aceasta poate fi specificată în câmpul “Comentarii”.

3. Se alege o imagine inclusă într-una dintre cele 4 categorii disponibile: Design - Design cu detaliile nașterii - Monogramă - Zodiac pentru copii

În cazul în care se optează pentru o monogramă, în campul “Text personalizat” trebuie introdus numărul corespunzător de litere, în funcție de tipul de monogramă ales (după selectarea monogramei, numărul corespunzător va fi afișat sub câmpul “Text personalizat”). Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Informații produs

O păturică sub formă de maimuțică, gândită ca o jucărie pentru bebeluși personalizată cu numele copilașului și un design la alegere, cu piciorușe elastice (astfel ca bebele să poată trage de ele, ceea ce va fi foarte distractiv).  Dacă sunteți în căutarea unui cadou deosebit pentru bebeluși! Este ideală atât pe timpul zilei, cât și la culcare, când bebele o va folosi ca pe o păturică pentru față.

Dimensiune: 300 x 200 x 20 mm. Jucărie certificată pentru toate vârstele, în conformitate cu standardele EN 71-1, EN 71-2 si EN 71-3.

Vă recomandăm întreaga noastră colecție de jucării personalizate prin broderie, unde veți găsi zeci de modele: ursuleți, unicorni, elefănței, iepurași, cățeluși, pinguini, tigrii și multe altele!

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsJucărie bebe Maimuțică, păturică personalizată prin broderie
Scrie recenzia ta!
Jucarie personalizata mielusel

Jucărie bebeluși Mielușel - păturică personalizată prin broderie

Jucarie paturica unicorn, personalizata

Jucărie-păturică: Unicorn personalizat prin broderie

Jucărie bebe Maimuțică, păturică personalizată prin broderie

95,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere