Fără stres de Crăciun? Comandați de pe-acum! Cadouri personalizate pentru întreaga familie.

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. Se introduce textul dorit, în limita numărului maxim de caractere afișat sub câmpul “Text personalizat”.

2. Se indică culoarea preferată a textului dând click pe una dintre culorile afișate. Ca extraopțiune, textul dorit poate fi brodat în mai multe culori (dintre cele disponibile). Culoarea fiecărei litere va fi aleasă de către personalul www.ePersonalizat.ro. în cazul în care se dorește o anumită secvență de culori, aceasta poate fi specificată în câmpul “Comentarii”.

3. Se alege o imagine inclusă într-una dintre cele 4 categorii disponibile: Design - Design cu detaliile nașterii - Monogramă - Zodiac pentru copii

În cazul în care se optează pentru o monogramă, în campul “Text personalizat” trebuie introdus numărul corespunzător de litere, în funcție de tipul de monogramă ales (după selectarea monogramei, numărul corespunzător va fi afișat sub câmpul “Text personalizat”). Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Informații produs

Prosop cu capișon în formă de maimuțică, nu doar practic, moale și absobant, ci și foarte simpatic! Va reprezenta un cadou cu adevărat deosebit, mai ales că îl vom și personaliza, prin broderie, cu numele copilului! Material: bumbac 100%. Dimensiuni: 80 x 80 cm.

Dimensiune: 300 x 200 x 20 mm. Jucărie certificată pentru toate vârstele, în conformitate cu standardele EN 71-1, EN 71-2 si EN 71-3.

Vă recomandăm întreaga noastră colecție de jucării personalizate prin broderie, unde veți găsi zeci de modele: ursuleți, unicorni, elefănței, iepurași, cățeluși, pinguini, tigrii și multe altele!

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsJucărie-păturică: Unicorn personalizat prin broderie
Scrie recenzia ta!
Jucarie bebelus personalizata maimuta

Jucărie bebe Maimuțică, păturică personalizată prin broderie

Set jucarie plus leu si paturica personalizate

Set jucărie pluș (16 modele) și păturică, personalizate prin broderie

Jucărie-păturică: Unicorn personalizat prin broderie

95,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere