Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. Se introduce textul dorit, in limita numarului maxim de caractere afisat sub campul “Text personalizat”.

2. Se indica culoarea preferata a textului dand click pe una dintre culorile afisate.

3. Se alege o imagine inclusa intr-una dintre cele 3 categorii disponibile: - Design - Zodiac - Monograma

In cazul in care se opteaza pentru monograma, in campul “Text personalizat” trebuie introduse 1, 2 sau maxim 3 litere, in functie de tipul de monograma ales. Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Informații produs

De ziua ei, de 1 sau 8 martie, la aniversarea căsătoriei, de sărbători sau pur și simplu fără o ocazie specială, MAMA merită cu siguranță un cadou din categoria "Cea mai bună mamă"! Vă propunem, aici, un halat de baie din bumbac 100% velour (halatele bumbac 100% velour sunt considerate halate calitate premium - pe interior textura este cea a prosopului, iar pe exterior bumbacul are o textură catifelată, obținută prin tăierea fină a firelor de bumbac). Personalizați-l prin broderie așa cum credeți că îi va plăcea mai mult și transformați-l într-un cadou unic, deosebit, dar și util și practic!

Halate parte peste parte, cu cordon. Măsuri: consultați ghidul de măsuri.

Halatele de baie pot fi personalizate într-un mod potrivit și pentru "Cel mai bun tată" sau pentru bărbați în general. De asemenea, vă oferim și halate personalizate pentru copii, diverse mărimi pentru 1-14 ani, cu ursuleți și albinuțe, personalizate doar cu text, sau personalizate ca și cele pentru adulți (cu un text și un design / monogramă / semn zodiacal la alegere). 

Dacă doriți să faceți un cadou ambilor părinți, vă recomandăm și setul de halate personalizate prin broderie, setul de prosoape personalizate (tot prin broderie) sau setul de șorțuri de bucătărie personalizate prin broderie, cadouri la fel de frumoase și practice, care vor fi, cu siguranță, apreciate de către orice cuplu! 

Iar dacă sunt și copii prin preajmă (sau doriți un cadou haios și special pentru cei mari), vă recomandăm și noua noastră colecție de jucării personalizate prin broderie, unde veți găsi zeci de modele: ursuleți, unicorni, elefănței, iepurași, cățeluși, pinguini, tigrii și multe altele! 

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCadou "Cea mai bună mamă" - halat baie personalizat
Scrie recenzia ta!
Cadou pentru cel mai bun tata best dad

Cadou "Cel mai bun tată" - halat personalizat

cadou nunta pentru fini halate si prosoape personalizate

Cadou pentru fini: set halate și prosoape personalizate

Cadou "Cea mai bună mamă" - halat baie personalizat

159,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere