Cadouri personalizate pentru întreaga familie, cu livrare rapidă și confirmare telefonică!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. Se introduce textul dorit, in limita numarului maxim de caractere afisat sub campul “Text personalizat”.

2. Se indica culoarea preferata a textului dand click pe una dintre culorile afisate. Ca extraoptiune, textul dorit poate fi brodat in mai multe culori (dintre cele disponibile). Culoarea fiecarei litere va fi aleasa de catre personalul www.ePersonalizat.ro. In cazul in care se doreste o anumita secventa de culori, aceasta poate fi specificata in campul “Comentarii”.

3. Se alege o imagine inclusa intr-una dintre cele 3 categorii disponibile: - Design - Zodiac - Monograma

In cazul in care se opteaza pentru monograma, in campul “Text personalizat” trebuie introduse 1, 2 sau maxim 3 litere, in functie de tipul de monograma ales. Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Informații produs

Un cadou excelent pentru frați: halate de baie personalizate cu numele lor și un design la alegere (dintre cele disponibile), un accesoriu excelent la ieșirea din baie, la piscina, la mare sau în orice alta împrejurare! Disponibile în diverse culori (precizate pentru fiecare vârstă in parte, după momentul alegerii masurii - alb, bleu, roz, verde, portocaliu, lila, turcoaz) și în mărimi corespunzătoare copiilor între 1 și 13 ani. Toate halatele de copii sunt prevăzute cu glugă. Unele dintre halate (dintre cele colorate, corespunzătoare vârstelor 1-9 ani), indiferent de culoare, vin și cu gluga brodată precum în imaginile de prezentare. Capacitate foarte buna de absorbtie, calitate premium. Material: bumbac 100%.

Personalizarea poate fi realizată în mod unitar, cu același design  sau tip de monogramă pe ambele halate de baie, sau putem broda un design specific pe fiecare dintre acestea (de exemplu semnele zodiacale). Înainte de a broda halatele, vă vom contacta telefonic și vom stabili în detaliu modul în care le vom personaliza, astfel încat rezultatul să fie exact așa cum vă doriți!

Vă sugerăm și seturile compuse dintr-un halat de baie și un prosop, personalizate în mod unitar și disponibile atât în varianta pentru băieți, cât și în varianta pentru fete.

Tot pentru cei mici, vă recomandăm și noua noastră colecție de jucării personalizate prin broderie, unde veți găsi zeci de modele: ursuleți, unicorni, elefănței, iepurași, cățeluși, pinguini, tigrii și multe altele! 

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCadouri pentru frați: halate personalizate
Scrie recenzia ta!
Cadou cea mai buna mama cel mai bun tata

Cadou pentru mama și tata: halate de baie personalizate

Halate copii colorate personalizate

Cadou pentru frate și soră: halate personalizate

Cadouri pentru frați: halate personalizate

215,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere