Cadouri pentru frati: halate personalizate

215 RON

Fii primul care evalueaza acest produs.

| Spune-ti parerea

Pozele sunt cu titlu de prezentare. Toate textele/design-urile/monogramele/zodiile care apar pe produse sunt personalizate.

215 RON

Numarul maxim de caractere: 18

Numarul maxim de caractere: 18

Numarul maxim de caractere: 2550

* Campuri Obligatorii

Pret final:

215 RON

Descriere

Un cadou excelent pentru frati: halate de baie personalizate cu numele lor si un design la alegere (dintre cele disponibile), un accesoriu excelent la iesirea din baie, la piscina, la mare sau in orice alta imprejurare! Disponibile in diverse culori (mentionate pentru fiecare varsta in parte, la momentul alegerii masurii) si in marimi corespunzatoare copiilor intre 1 si 14 ani. Va rugam sa precizati culoarea dorita in campul de comentarii, pentru fiecare frate in parte. Unele dintre halate (dintre cele corespunzatoare varstelor 1-9 ani) vin si cu gluga brodata precum in imaginile de prezentare. Capacitate foarte buna de absorbtie, calitate premium. Material: bumbac 100%.


Personalizarea poate fi facuta unitar, cu acelasi design  sau tip de monograma pe toate halatele de baie, sau putem broda un design specific pe fiecare halat (de exemplu semnele zodiacale). In cazul in care doriti designuri diferite pe fiecare halat in parte (sau doriti personalizarea cu alte designuri de broderie, disponibile pe paginile altor produse), va rugam sa precizati acest lucru in campul de comentarii. Inainte de a broda halatele de baie, va vom contacta si telefonic pentru a stabili in detaliu modul in care le vom personaliza, astfel incat rezultatul sa fie exact asa cum va doriti!


Va sugeram si seturile compuse dintr-un halat de baie si un prosop, personalizate in mod unitar si disponibile atat in varianta pentru baieti, cat si in varianta pentru fete.

Instructiuni pentru personalizarea produsului

1. Se introduce textul dorit, in limita numarului maxim de caractere afisat sub campul “Text personalizat”.


2. Se indica culoarea preferata a textului dand click pe una dintre culorile afisate. Ca extraoptiune, textul dorit poate fi brodat in mai multe culori (dintre cele disponibile). Culoarea fiecarei litere va fi aleasa de catre personalul www.ePersonalizat.ro. In cazul in care se doreste o anumita secventa de culori, aceasta poate fi specificata in campul “Comentarii”.


3. Se alege o imagine inclusa intr-una dintre cele 3 categorii disponibile: - Design - Zodiac - Monograma


In cazul in care se opteaza pentru monograma, in campul “Text personalizat” trebuie introduse 1, 2 sau maxim 3 litere, in functie de tipul de monograma ales. Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Recenzii clienti

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Cadouri pentru frati: halate personalizate

Cum evaluezi acest produs?