Pregătiri pentru creșă, grădiniță sau școală? Găsiți aici seturi și produse variate!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. Se introduce textul dorit, in limita numarului maxim de caractere afisat sub campul “Text personalizat”.

2. Se indica culoarea preferata a textului dand click pe una dintre culorile afisate.

3. Se alege o imagine inclusa intr-una dintre cele 3 categorii disponibile: - Design - Zodiac - Monograma

In cazul in care se opteaza pentru monograma, in campul “Text personalizat” trebuie introduse 1, 2 sau maxim 3 litere, in functie de tipul de monograma ales. Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Informații produs

Cadoul nașilor pentru fini trebuie să fie unul deosebit, care să reziste în timp, dar totodată un cadou original, frumos si practic! Un set compus din două halate de baie și două prosoape mari, de duș, toate personalizate prin broderie, poate reprezenta o alegere excelentă! 

Setul conține 2 halate de baie din bumbac 100%, cu cordon, catifelate la exterior (velour) și din prosop absorbant la interior și 2 prosoape mari (dimensiuni aproximative 70x140 cm). Puteți alege diferite variante de mărimi (pentru halatele de baie) și culori (atât pentru halatele de baie cât și pentru prosoape) din gama variată de halate de baie și prosoape pe care v-o punem la dispoziție. Personalizați-le cu un design în tema nunții, a dragostei sau cu unul haios, care știți că înseamnă ceva pentru finii Dvs! Sau, daca preferați, personalizați-le cu monograma / blazonul noii familii, ori cu semnele zodiacale ale celor doi!

Personalizarea poate fi realizată în mod unitar, cu același design  sau tip de monogramă pe ambele halate de baie, sau putem broda un design specific pe fiecare dintre acestea (de exemplu semnele zodiacale). Înainte de a broda halatele, vă vom contacta telefonic și vom stabili în detaliu modul în care le vom personaliza, astfel încat rezultatul să fie exact așa cum vă doriți!

Halate parte peste parte, cu cordon. Măsuri: consultați ghidul de măsuri.

Dacă doriți să faceți un cadou pentru întreaga familie, vă oferim și halate personalizate pentru copii, diverse mărimi pentru 1-14 ani, cu ursuleți și albinuțe, personalizate doar cu text, sau personalizate ca și cele pentru adulți (cu un text și un design / monogramă / semn zodiacal la alegere).

Tot pentru cei mici, vă recomandăm și noua noastră colecție de jucării personalizate prin broderie, unde veți găsi zeci de modele: ursuleți, unicorni, elefănței, iepurași, cățeluși, pinguini, tigrii și multe altele! 

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCadou pentru fini: halate și prosoape personalizate
Scrie recenzia ta!
Prosop personalizat ancora Luna

Prosop șezlong, personalizat

Cadouri personalizate pentru parinti te iubim mami si tati

Cadou pentru părinți: set prosoape de duș personalizate

Cadou pentru fini: halate și prosoape personalizate

Preț standard 508,00 RON Preț special 459,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere