Cadouri personalizate pentru întreaga familie, cu livrare rapidă și confirmare telefonică!

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. Se introduce textul dorit, in limita numarului maxim de caractere afisat sub campul “Text personalizat”.

2. Se indica culoarea preferata a textului dand click pe una dintre culorile afisate.

3. Se alege o imagine inclusa intr-una dintre cele 3 categorii disponibile: - Design - Zodiac - Monograma

In cazul in care se opteaza pentru monograma, in campul “Text personalizat” trebuie introduse 1, 2 sau maxim 3 litere, in functie de tipul de monograma ales. Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Informații produs

Cadoul de nuntă trebuie să fie un cadou memorabil, de care mirii să își amintească cu drag și să îl poată folosi multă vreme după fericitul eveniment! Vă propunem aici un set de halate de baie personalizate prin broderie, care pot reprezenta alegerea perfectă, reprezentând un cadou util, practic și în același timp cât se poate de original! Cu siguranță mirele și mireasa vor aprecia niște halate de baie calitate premium,personalizate special pentru ei! Halatele de lux, din bumbac 100%, au densitate mai mare (sunt mai groase) și au textura prosopului (frotir) atât pe interior cât și la exterior. Celelalte halate de baie, tot din bumbac 100%, au textura prosopului (frotir) pe interior și textură tip velur la exterior (obținută prin tăierea fină a firelor de bumbac). Halate parte peste parte, cu cordon.

Personalizarea poate fi realizată în mod unitar, cu același design  sau tip de monogramă pe ambele halate de baie, sau putem broda un design specific pe fiecare dintre acestea (de exemplu un anumit model de monogramă). Înainte de a broda halatele, vă vom contacta telefonic și vom stabili în detaliu modul în care le vom personaliza, astfel încat rezultatul să fie exact așa cum vă doriți!

Măsuri: consultați ghidul de măsuri. Vă rugăm să specificați măsurile dorite în câmpul de comentarii.

Dacă doriți să faceți un cadou pentru întreaga familie, vă oferim și halate personalizate pentru copii, diverse mărimi pentru 1-13 ani, cu ursuleți și albinuțe, personalizate doar cu text, sau personalizate ca și cele pentru adulți (cu un text și un design / monogramă / semn zodiacal la alegere). 

În final, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari (putând reprezenta un cadou excelent pentru un cuplu de adulți), vă recomandăm și noua noastră colecție de jucării personalizate prin broderie, unde veți găsi zeci de modele: ursuleți, unicorni, elefănței, iepurași, cățeluși, pinguini, tigrii și multe altele! 

Recenzii 1

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCadou pentru mire și mireasă: halate de baie personalizate
Scrie recenzia ta!
Halate personalizate colorate roz albastru

Cadou pentru bunici: halate de baie personalizate

Cadou cea mai buna mama cel mai bun tata

Cadou pentru mama și tata: halate de baie personalizate

Cadou pentru mire și mireasă: halate de baie personalizate

Rating:
100% of 100
Preț standard 338,00 RON Preț special 299,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere

Vânzări de top