Cadouri pentru gemeni: bavetele personalizate

95 RON

Fii primul care evalueaza acest produs.

| Spune-ti parerea

Pozele sunt cu titlu de prezentare. Toate textele/design-urile/monogramele/zodiile care apar pe produse sunt personalizate.

95 RON

Numarul maxim de caractere: 18

Numarul maxim de caractere: 18

Numarul maxim de caractere: 2550

Pret final:

95 RON

Descriere

Doi gemeni bebelusi sunt atat de simpatici, incat orice cadou sub forma de set, pentru ambii, va fi cu siguranta foarte apreciat! Noi va propunem un set de bavetele personalizate, cu care nu aveti cum sa dati gres! Bavetelele sunt accesorii foarte utile in primii ani de viata, iar personalizarea acestora le va face mai haioase pentru parinti si mai interesante pentru gemeni! Material: bumbac 100%. Dimensiuni: aprox. 22 x 26 cm.


Personalizarea poate fi facuta unitar, cu acelasi design  sau tip de monograma pe ambele bavetele, sau putem broda un design specific pe fiecare bavetica (de exemplu semnele zodiacale). In cazul in care doriti designuri diferite pe fiecare bavetica in parte (sau doriti personalizarea cu alte designuri de broderie, disponibile pe paginile altor produse), va rugam sa precizati acest lucru in campul de comentarii. Inainte de a broda bavetelele, va vom contacta si telefonic pentru a stabili in detaliu modul in care le vom personaliza, astfel incat rezultatul sa fie exact asa cum va doriti!

Instructiuni pentru personalizarea produsului

1. Se introduce textul dorit, in limita numarului maxim de caractere afisat sub campul “Text personalizat”.


2. Se indica culoarea preferata a textului dand click pe una dintre culorile afisate. Ca extraoptiune, textul dorit poate fi brodat in mai multe culori (dintre cele disponibile). Culoarea fiecarei litere va fi aleasa de catre personalul www.ePersonalizat.ro. In cazul in care se doreste o anumita secventa de culori, aceasta poate fi specificata in campul “Comentarii”.


3. Se alege o imagine inclusa intr-una dintre cele 3 categorii disponibile: - Design - Zodiac - Monograma


In cazul in care se opteaza pentru monograma, in campul “Text personalizat” trebuie introduse 1, 2 sau maxim 3 litere, in functie de tipul de monograma ales. Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Recenzii clienti

Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Cadouri pentru gemeni: bavetele personalizate

Cum evaluezi acest produs?