Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. Se introduce textul dorit, in limita numarului maxim de caractere afisat sub campul “Text personalizat”.

2. Se indica culoarea preferata a textului dand click pe una dintre culorile afisate. Ca extraoptiune, textul dorit poate fi brodat in mai multe culori (dintre cele disponibile). Culoarea fiecarei litere va fi aleasa de catre personalul www.ePersonalizat.ro. In cazul in care se doreste o anumita secventa de culori, aceasta poate fi specificata in campul “Comentarii”.

3. Se alege o imagine inclusa intr-una dintre cele 3 categorii disponibile: - Design - Zodiac - Monograma

In cazul in care se opteaza pentru monograma, in campul “Text personalizat” trebuie introduse 1, 2 sau maxim 3 litere, in functie de tipul de monograma ales. Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Informații produs

Doi gemeni bebeluși sunt atât de simpatici, încât orice cadou sub formă de set, pentru ambii, va fi cu siguranță foarte apreciat! Noi vă propunem, aici, un set de bavețele personalizate, cu care nu aveți cum să dați greș! Bavețelele sunt accesorii foarte utile în primii ani de viață, iar personalizarea acestora le va face mai haioase pentru părinți și mai interesante pentru gemeni! Material: bumbac 100%. Dimensiuni: aprox. 22 x 26 cm.

Personalizarea poate fi realizată în mod unitar, cu același design  sau tip de monogramă pe ambele bavețele, sau putem broda un design specific pe fiecare dintre acestea. Înainte de a broda bavețelele, vă vom contacta telefonic și vom stabili în detaliu modul în care le vom personaliza, astfel încat rezultatul să fie exact așa cum vă doriți!

Setul poate fi completat, de asemenea, cu setul de halate personalizate pentru frați sau cu prosoape personalizate pentru bebeluși, cadouri la fel de frumoase și practice, care vor fi, cu siguranță, la fel de apreciate!

Vă recomandăm și noua noastră colecție de jucării personalizate prin broderie, unde veți găsi zeci de modele: ursuleți, unicorni, elefănței, iepurași, cățeluși, pinguini, tigrii și multe altele, poate cele mai frumoase cadouri personalizate pentru cei mici, cu care se vor juca ani de zile și pe care le vor păstra ca amintire mult timp după aceea! 

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCadouri pentru gemeni: bavețele personalizate
Scrie recenzia ta!
cadou pentru surori halate personalizate

Cadou pentru surori: halate personalizate

Cadou familie king queen prince princess

Cadou familie părinți și doi copii: set halate baie

Cadouri pentru gemeni: bavețele personalizate

95,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere