Halat de baie dama, personalizat

154 RON

Pozele sunt cu titlu de prezentare. Toate textele/design-urile/monogramele/zodiile care apar pe produse sunt personalizate.

154 RON

Numarul maxim de caractere: 18

Numarul maxim de caractere: 2550

* Campuri Obligatorii

Pret final:

154 RON

Descriere

Un halat de baie calitate premium, din bumbac 100%, catifelat la exterior (velour) si cu prosop absorbant la interior, poate reprezenta cadoul perfect pentru o aniversare sau alta ocazie speciala daca il veti personaliza prin broderie cu un text la alegere, cu semnul Dvs zodiacal, cu o monograma sau cu unul dintre design-urile disponibile. Capacitate foarte buna de absorbtie, calitate premium.


Halate parte peste parte, cu cordon. Masuri: consultati ghidul de masuri. Va rugam sa specificati masura dorita in rubrica de comentarii.


Halatele de baie pot fi personalizate intr-un mod potrivit si pentru barbati. De asemenea, va oferim si halate personalizate pentru copii, diverse marimi pentru 1-14 ani, cu ursuleti si albinute, personalizate doar cu text, sau personalizate ca si cele pentru adulti (cu un text si un design / monograma / semn zodiacal la alegere). 

Instructiuni pentru personalizarea produsului

1. Se introduce textul dorit, in limita numarului maxim de caractere afisat sub campul “Text personalizat”.

2. Se indica culoarea preferata a textului dand click pe una dintre culorile afisate.

3. Se alege o imagine inclusa intr-una dintre cele 3 categorii disponibile:
- Design
- Zodiac
- Monograma

In cazul in care se opteaza pentru monograma, in campul “Text personalizat” trebuie introduse 1, 2 sau maxim 3 litere, in functie de tipul de monograma ales. Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Recenzii clienti

Mi-am dorit mul...
Mi-am dorit mult un halat de baie alb personalizat cu inițialele mele și am discutat cu mai multe persoane în vederea brodării, însă cei de la epersonalizat m-au convins că știu ce fac. De ani de zile comunic zilnic cu oameni din relații cu clienții, dar niciodată nu am găsit pe cineva cu atâta răbdare și interes pentru clienți așa cum a fost dna Marilena Dobre. Mi-am dorit ca inițialele să fie aranjate altfel decât în modelul de pe site, ceea ce nu a reprezentat deloc o problemă pentru ei. Am discutat în repetate rânduri despre cum vreau să fie, atât telefonic, cât și pe fb și prin email, fiindu-mi trimise modele pentru a ieși cum îmi doresc. Am fost întrebată dacă mă grăbesc cu comanda, am spus nu, dar surpriză, a doua zi după ce am confirmat că acela este modelul pe care mi-l doresc, am și primit halatul care a ieșit PERFECT, adică chiar mai bine decât mă așteptam! Mai mult, îmi doream și papuci de casă personalizați la fel ca halatul, și deși au spus că nu brodează papuci, s-au oferit să îmi brodeze pe o bucată de fetru inițialele pentru a putea fi aplicate pe papuci. Un serviciu incredibil de bun! Cu siguranță am să-i recomand tuturor și tot cu siguranță voi mai reveni cu comenzi pentru întreaga familie.
Postat de Iulia | 18.01.2019

Scrie propria ta recenzie

Recenzie la: Halat de baie dama, personalizat

Cum evaluezi acest produs?