Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. Se introduce textul dorit, in limita numarului maxim de caractere afisat sub campul “Text personalizat”.

2. Se indica culoarea preferata a textului dand click pe una dintre culorile afisate.

3. Se alege o imagine inclusa intr-una dintre cele 3 categorii disponibile: - Design - Zodiac - Monograma

In cazul in care se opteaza pentru monograma, in campul “Text personalizat” trebuie introduse 1, 2 sau maxim 3 litere, in functie de tipul de monograma ales. Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Informații produs

Un halat de baie calitate premium, din bumbac 100%, poate reprezenta cadoul perfect pentru o aniversare sau alta ocazie speciala daca il veti personaliza prin broderie cu un text la alegere, cu semnul Dvs zodiacal, cu o monograma sau cu unul dintre design-urile disponibile. Capacitate foarte buna de absorbtie, calitate premium. Halatele de lux, din bumbac 100%, au densitate mai mare (sunt mai groase) și au textura prosopului (frotir) atât pe interior cât și la exterior. Celelalte halate de baie, tot din bumbac 100%, au textura prosopului (frotir) pe interior și textură tip velur la exterior (obținută prin tăierea fină a firelor de bumbac).

Halate parte peste parte, cu cordon. Masuri: consultati ghidul de masuri. Va rugam sa specificati masura dorita in rubrica de comentarii.

Halatele de baie pot fi personalizate intr-un mod potrivit si pentru barbati. De asemenea, va oferim si halate personalizate pentru copii, diverse marimi pentru 1-14 ani, cu ursuleti si albinute, personalizate doar cu text, sau personalizate ca si cele pentru adulti (cu un text si un design / monograma / semn zodiacal la alegere). 

Recenzii 2

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHalat de baie damă, personalizat
Scrie recenzia ta!
Prosop sexy cadou iubita

Prosop Sauna / SPA unisex, personalizat

Halat baie barbati bleumarin

Halat de baie personalizat - bărbați

Halat de baie damă, personalizat

159,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere