Cadouri personalizate pentru întreaga familie, cu livrare rapidă și confirmare telefonică!

Cadouri personalizate pentru nasi si fini

Cadourile personalizate pentru nasi sau fini pot fi, sau cel putin ar trebui să fie, lucruri pe care acestia sa le pretuiasca si sa le foloseasca un timp indelungat si care sa le aminteasca de finii lor atat prin utilitatea, cat si prin originalitatea lor. Bineinteles ca aceste lucruri sunt valabile si in privinta finilor, pe care nasii îi iau sub aripa lor si de care trebuie sa se ingrijeasca asa cum se cuvine.

Cadouri personalizate pentru nasi - set halate Cadouri personalizate pentru fini - halate si prosoape

Nașii joacă un rol foarte important în viața finilor, fie că e vorba de finii de cununie sau cei de botez. Rolul lor nu se limitează niciodată la ceremonia cununiei sau a tainei botezului, ci continuă pentru tot restul vieții, atunci când nașii trebuie să-și ia în serios rolul de părinți spirituali. De cele mai multe ori, finii decid să le ofere nașilor un cadou, ca semn de prețuire și apreciere pentru acceptarea acestui rol deosebit de important. Și reciproc, nașii oferă de obicei un cadou finilor, arătându-și dragostea și protecția pe care sunt gata să o ofere finilor pentru tot restul vieții.

Lenjerie de pat personalizata pentru nasi Cadouri personalizate pentru nasi - halate si prosoape

Dintre toate cadourile, cele personalizate pot fi alegerea ideală dacă sunteți în căutarea unor daruri originale și deosebite. Cel puțin așa credem noi, cei de la ePersonalizat.ro, unde vă oferim diverse variante de cadouri pentru nași, personalizate prin broderie, cea mai elegantă și calitativă metodă de personalizare a textilelor. În ceea ce-i privește pe nașii de cununie, există mai multe momente în care se obișnuiește ca finii să le ofere un cadou. Primul este atunci când finii își vizitează nașii cu scopul de a le face propunerea de a fi cei care îi vor cununa – cadou care poartă celebrul nume de „plocon”. Un alt cadou din partea finilor este făcut, de obicei, în ziua nunții, atunci când și nașii oferă un cadou finilor, dincolo de tradiționalul dar de nuntă. În fine, inclusiv la aniversarea nunții (sau cel putin la aniversările principale), finii obișnuiesc să le facă diverse cadouri nașilor, la fel cum și aceștia, din nou, pot face cadouri finilor. Cu siguranță, obiceiurile și tradițiile diferă de la o regiune la alta a țării, sau chiar de la un caz la altul – în final cadourile pentru nași nu pot reprezenta o obligație, ci o modalitate de a arăta recunoștință și prețuirea finilor pentru nașii lor.

Cadouri personalizate pentru fini - set matrimonial Prosoape personalizate pentru nasi

Cel mai important lucru, atunci când veți căuta cadoul ideal pentru nași, este să încercați să le oferiți ceva cu adevărat potrivit pentru ei, care să rezoneze cu personalitatea, stilul și preferințele lor. Din această perspectivă, cadourile personalizate reprezintă o variantă care vă permite să adaptați cadourile astfel încât ele să se muleze cât mai bine pe gustul nașilor Dvs. Noi vă sugerăm să le personalizați cu numele nașilor sau cu un text haios, precum și cu un design relevant, inclusiv cu monogramele nașilor sau cu semnele lor zodiacale. În plus, ar fi bine să alegeți un cadou nu doar original, ci și util, care să fie de folos în casă și pe care nașii să îl utilizeze frecvent și pe termen lung. 

Cadouri personalizate nasi si nasici Prosoape personalizate familie

În acest sens, vă recomandăm un set de halate de baie personalizate (ce pot fi folosite inclusiv ca și capoate de casă) sau un set de prosoape personalizate, eventual un set matrimonial, care să includă atât halatele cât și prosoapele. În plus, în cazul în care nașii au copii, nu trebuie să-i uitați nici pe aceștia, iar ePersonalizat.ro vă pune la dispoziție inclusiv o gamă foarte variată de halate de baie pentru copii, disponibile în diverse culori și pentru toate vârstele. Halatele de baie și prosoapele sunt cadouri cu care nu aveți cum să dați greș, întotdeauna vor fi utile și necesare. În plus, toate halatele de baie de pe ePersonalizat.ro sunt de calitate premium, întotdeauna din bumbac 100% velur, catifelat la exterior și din bumbac absorbant la interior. Același lucru este valabil și în privința prosoapelor, disponibile în diverse culori și dimensiuni, dar de fiecare dată de calitate premium (600 gr / mp). Mai mult decat atat, pentru iubitorii luxului vă punem la dispoziție atât halate de lux (de densitate mai mare) cât și prosoape de lux (de asemenea de densitate foarte mare – 800 gr / mp, super pufoase și absorbante).

O altă idee excelentă de cadou pentru nași o rerezintă o lenjerie de pat personalizată prin broderie. Vă punem la dispoziție diferite variante de lenjerii albe, întotdeauna de calitate premium (140-150 gr/mp). Lenjeriile au țesătură tip satin și dimensiuni foarte generoase. Vi le oferim atât în varianta alb imaculat, cât și în variante damasc, floral (cu modele florale in material) sau cu dungulițe de 1cm.

În fine, pentru pasionații de gătit, de gastronomie și bucătărie, vă recomandăm niște șorțuri de bucătărie personalizate, în care nașii Dvs să se simtă ca niște masterchefi adevărați! Puteți alege dintr-o gamă variată de culori pe care vi le punem la dispoziție și, în cazul în care doriți să creați un set cadou pentru întreaga familie, vă oferim și șorturi de bucătărie personalizate pentru cei mici!

Sorturi personalizate cadou familia nasilor Cadouri personalizate nasu bogatasu nasa bogatasa

Originalitatea tuturor acestor cadouri pentru nași sau fini este garantată de personalizarea prin broderie, cea mai elegantă și mai calitativă modalitate de personalizare a textilelor. Pentru brodarea cadourilor, puteți alege atât un text la alegere (în limita numărului maxim de caractere ce se pot broda), cât și un design de broderie dintre cele disponibile pe site. De asemenea, vă puteți inspira din numeroasele variante de halate de baie și prosoape pe care le-am brodat, deja, pentru numeroși nași, nașe, nănași, nănașe și nășici norocoși din România și nu numai!

Cadouri personalizate pentru fini - set halate Prosoape personalizate cei mai iubiti nasi
Cadouri personalizate pentru nasi sau fini - set halate familie Cadouri personalizate pentru nasi sau fini - halate si prosoape