Cadourile pentru nasi pot fi, sau cel putin ar trebui sa fie, lucruri pe care acestia sa le pretuiasca si sa le foloseasca un timp indelungat si care sa le aminteasca de finii lor atat prin utilitatea cat si prin originalitatea lor. 

Cadouri personalizate pentru nasi si fini

Nasii joaca un rol foarte important in viata finilor, fie ca e vorba de finii de cununie sau cei de botez. Rolul lor nu se limiteaza niciodata la ceremonia cununiei sau a tainei botezului, ci continua pentru tot restul vietii, atunci cand nasii trebuie sa-si ia in serios rolul de parinti spirituali. De cele mai multe ori, finii decid sa le ofere nasilor un cadou, ca semn de pretuire si apreciere pentru acceptarea acestui rol deosebit de important. Si reciproc, nasii ofera de obicei un cadou finilor, aratandu-si dragostea si protectia pe care sunt gata sa o ofere finilor pentru tot restul vietii.

Cadouri personalizate pentru nasi si fini

Dintre toate cadourile, cele personalizate pot fi alegerea ideala daca sunteti in cautarea unor daruri originale si deosebite. Cel putin asa credem noi, cei de la ePersonalizat.ro, unde va oferim diverse variante de cadouri pentru nasi, personalizate prin broderie, cea mai eleganta si calitativa metoda de personalizare. In ceea ce-i priveste pe nasii de cununie, exista mai multe momente in care se obisnuieste ca finii sa le ofere un cadou. Primul este atunci cand finii isi viziteaza nasii cu scopul de a le face propunerea de a fi cei care ii vor cununa – cadou care poarta celebrul nume de „plocon”. Un alt cadou din partea finilor este facut, de obicei, in ziua nuntii, atunci cand si nasii ofera un cadou finilor, dincolo de traditionalul dar de nunta. In fine, inclusiv la aniversarea nuntii (sau cel putin la aniversarile principale) finii obisnuiesc sa le faca diverse cadouri nasilor, la fel cum si acestia, din nou, pot face cadouri finilor. Cu siguranta, obiceiurile si traditiile difera de la o regiune la alta a tarii, sau chiar de la un caz la altul – in final cadourile pentru nasi nu pot reprezenta o obligatie, ci o modalitate de a arata recunostinta si pretuirea finilor pentru nasii lor.

Cadouri personalizate pentru nasi si fini

Cel mai important lucru, atunci cand veti cauta cadoul ideal pentru nasi, este sa incercati sa le oferiti ceva cu adevarat potrivit pentru ei, care sa rezoneze cu personalitatea, stilul si preferintele lor. Din aceasta perspectiva, cadourile personalizate reprezinta o varianta care va permite sa adaptati cadourile astfel incat ele sa se muleze cat mai bine pe gustul nasilor Dvs. Noi va sugeram sa le personalizati cu numele nasilor sau cu un text haios, precum si cu un design relevant, inclusiv cu monogramele nasilor sau cu semnele lor zodiacale. In plus, ar fi bine sa alegeti un cadou nu doar original, ci si util, care sa fie de folos in casa si pe care nasii sa il utilizeze frecvent si pe termen lung. 

Cadouri personalizate pentru nasi si fini

In acest sens, va recomandam un set de halate de baie personalizate (ce pot fi folosite inclusiv ca si capoate de casa) sau un set de prosoape personalizate, eventual un set matrimonial, care sa includa atat halatele cat si prosoapele. In plus, in cazul in care nasii au copii, nu trebuie sa-i uitati nici pe acestia, iar ePersonalizat.ro va pune la dispozitie inclusiv o gama foarte variata de halate de baie pentru copii, disponibile in diverse culori si pentru toate varstele. Halatele de baie si prosoapele sunt cadouri cu care nu aveti cum sa dati gres, intotdeauna vor fi utile si necesare. In plus, toate halatele de baie de pe ePersonalizat.ro sun de calitate premium, intotdeauna din bumbac 100% velur, catifelat la exterior si din bumbac absorbant la interior. Acelasi lucru este valabil si in privinta prosoapelor, disponibile in diverse culori si dimensiuni, dar de fiecare data de calitate premium (600 gr / mp). Mai mult decat atat, pentru iubitorii luxului va punem la dispozitie atat halate de lux (de densitate mai mare) cat si prosoape de lux (de asemenea de densitate foarte mare – 800 gr / mp, super pufoase si absorbante). Originalitatea este garantata de personalizarea prin broderie, in cazul careia puteti alege orice text doriti (in limita numarului maxim de caractere ce se pot broda) sau va puteti inspira din numeroasele variante de halate de baie si prosoape pe care le-am brodat, deja, pentru numerosi nasi, nase, nanasi, nanase si nasici norocosi din Romania si nu numai.

Cadouri personalizate pentru nasi si fini