Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. Se introduce textul dorit, in limita numarului maxim de caractere afisat sub campul “Text personalizat”.

2. Se indica culoarea preferata a textului dand click pe una dintre culorile afisate.

3. Se alege o imagine inclusa intr-una dintre cele 3 categorii disponibile: - Design - Zodiac - Monograma

In cazul in care se opteaza pentru monograma, in campul “Text personalizat” trebuie introduse 1, 2 sau maxim 3 litere, in functie de tipul de monograma ales. Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Informații produs

Un cadou excelent pentru familia nașilor, cu care nu aveți cum să dați greș! Un set de halate de baie din bumbac 100%, calitate premium, personalizate așa cum știți că li s-ar potrivi nașilor cel mai bine. Un cadou practic, durabil și deosebit, care va fi cu siguranță foarte apreciat! Halatele au textura prosopului pe interior (sunt deci absorbante) și o textură catifelată la exterior (velour), obținută prin tăierea fină a firului de bumbac (halatele din bumbac 100% velour sunt considerate a fi halatele de calitate premium). Halate parte peste parte, cu cordon.

Personalizarea poate fi făcută în mod unitar, cu același design  sau tip de monogramă pe ambele halate de baie, sau putem broda un design specific pe fiecare dintre acestea (de exemplu semnele zodiacale). Înainte de a broda halatele, vă vom contacta telefonic și vom stabili în detaliu modul în care le vom personaliza, astfel încat rezultatul să fie exact așa cum vă doriți!

Măsuri: consultați ghidul de măsuri. Toate halatele de copii sunt prevăzute cu glugă. Unele dintre halate (dintre cele colorate, corespunzătoare vârstelor 1-9 ani), indiferent de culoare, vin și cu gluga brodată precum în imaginile de prezentare.

Setul este conceput pentru o familie compusă din doi adulți și doi copii. În cazul în care doriți să comandați mai multe halate pentru copii, vă rugăm să specificați detaliile personalizării în câmpul de comentarii. Setul poate fi completat, de asemenea, cu prosoape personalizate pentru fiecare membru al familiei. O altă variantă de cadou de familie pe care v-o propunem este cea compusă din șorturi de bucătărie personalizate pentru fiecare membru in parte. 

Pentru cei mici, vă recomandăm și noua noastră colecție de jucării personalizate prin broderie, unde veți găsi zeci de modele: ursuleți, unicorni, elefănței, iepurași, cățeluși, pinguini, tigrii și multe altele! 

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCadou pentru familia nașilor: halate personalizate
Scrie recenzia ta!
halate personalizate familie

Cadou familie părinți și trei copii: set halate baie

Halate personalizate pentru parinti si copii

Cadou pentru Nașu', Nașa și Nășicii: halate personalizate

Cadou pentru familia nașilor: halate personalizate

415,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 17 caractere

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere