Cadouri personalizate pentru întreaga familie, cu livrare rapidă și confirmare telefonică!

Nunta in avion, la 10.000 de metri

Doi tineri care s-au intalnit in timpul unui zbor s-au casatorit 6 ani mai tarziu in avion, pe aceeasi ruta, intr-o ceremonie speciala dedicata soacrei mici. 

Nunta la inaltime

Mireasa, Kristy Stratton, este stweardesa de mai bine de 11 ani si si-a cunoscut sotul in timpul unei escale, in 2010. Mama ei, care a calatorit de-a lungul vietii pe toate meridianele lumii si si-a influentat fiica in alegerea carierei de insotitoare de zbor, a fost diagnosticata cu o boala incurabila si a trebuit sa renunte la pasiunea de a calatori. Recent, a decis sa mai zboare pentru ultima oara, sa o vada pe Kristy si sa-i cunoasca viitorul sot.

Afland despre intentia mamei sale si dorind din tot sufletul ca aceasta nu doar sa-i cunoasca sotul, dar sa si participe la nunta ei, Kristy s-a gandit sa organizeze nunta chiar in timpul zborului mamei sale. A reusit sa obtina aprobarea companiei aeriene, astfel ca mirele si mireasa au putut intra in avionul Boeing 737 in aplauzele pasagerilor. 

O poveste cu adevarat impresionanta, pe care o puteti viziona in filmuletul de mai jos. Iar daca aveti planuri de nunta sau va pregatiti de aniversarea acesteia, gasiti cadouri cu adevarat speciale sau marturii personalizate prin broderie cu numele mirilor pe ePersonalizat.ro.

Pe ePersonalizat.ro va propunem diverse cadouri personalizate sau accesorii ce pot fi utile in calatorii, in special halate de baie personalizate si prosoape personalizate (prin broderie) si pe care o parte dintre clientii nostri le folosesc atunci cand calatoresc la diverse SPA-uri sau resort-uri. Cat priveste cadourile personalizate, stim, tot de la clientii nostri, ca acestea au ajuns, deja, in toate colturile lumii! Va invitam sa aruncati o privire pe site-ul nostru, unde veti gasi cadouri potrivite pentru toate varstele si toate ocaziile!

Halate personalizate pentru parinti si copii halate personalizate coroane
halate pentru nasi prosoape personalizate familie
Set halate si prosoape personalizate Halat baie barbati bleumarin