Doi tineri care s-au intalnit in timpul unui zbor s-au casatorit 6 ani mai tarziu in avion, pe aceeasi ruta, intr-o ceremonie speciala dedicata soacrei mici. 

Nunta la inaltime

Mireasa, Kristy Stratton, este stweardesa de mai bine de 11 ani si si-a cunoscut sotul in timpul unei escale, in 2010. Mama ei, care a calatorit de-a lungul vietii pe toate meridianele lumii si si-a influentat fiica in alegerea carierei de insotitoare de zbor, a fost diagnosticata cu o boala incurabila si a trebuit sa renunte la pasiunea de a calatori. Recent, a decis sa mai zboare pentru ultima oara, sa o vada pe Kristy si sa-i cunoasca viitorul sot.

Afland despre intentia mamei sale si dorind din tot sufletul ca aceasta nu doar sa-i cunoasca sotul, dar sa si participe la nunta ei, Kristy s-a gandit sa organizeze nunta chiar in timpul zborului mamei sale. A reusit sa obtina aprobarea companiei aeriene, astfel ca mirele si mireasa au putut intra in avionul Boeing 737 in aplauzele pasagerilor. 

O poveste cu adevarat impresionanta, pe care o puteti viziona in filmuletul de mai jos. Iar daca aveti planuri de nunta sau va pregatiti de aniversarea acesteia, gasiti cadouri cu adevarat speciale sau marturii personalizate prin broderie cu numele mirilor pe ePersonalizat.ro.