Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Instrucțiuni personalizare

1. Se introduce textul dorit, în limita numărului maxim de caractere afișat sub câmpul “Text personalizat”.

2. Se indică culoarea preferată a textului dând click pe una dintre culorile afișate. Ca extraopțiune, textul dorit poate fi brodat în mai multe culori (dintre cele disponibile). Culoarea fiecărei litere va fi aleasă de către personalul www.ePersonalizat.ro. în cazul în care se dorește o anumită secvență de culori, aceasta poate fi specificată în câmpul “Comentarii”.

3. Se alege o imagine inclusă într-una dintre cele 4 categorii disponibile: Design - Design cu detaliile nașterii - Monogramă - Zodiac pentru copii

În cazul în care se optează pentru o monogramă, în campul “Text personalizat” trebuie introdus numărul corespunzător de litere, în funcție de tipul de monogramă ales (după selectarea monogramei, numărul corespunzător va fi afișat sub câmpul “Text personalizat”). Pentru detalii, se poate consulta pagina Cum comand.

Informații produs

De Crăciun și nu numai, un ren de pluș, personalizat, mare, simpatic și pufos, poate reprezenta cadoul perfect! Și pentru că un astfel de ren, personalizat prin broderie, poate fi dăruit atât adulților cât și copiilor, ne-am gândit să-l numim Cupid, renul Cupid fiind unul dintre renii lui Moș Crăciun, mai exact renul care gestionează poveștile romantice și face tot posibilul ca fiecare îndrăgostit să își găsească perechea!

Dimensiune: înălțime de 38 cm. Jucărie de pluș certificată pentru toate vârstele, în conformitate cu standardele EN 71-1, EN 71-2 si EN 71-3. Prevăzută cu fermoar, umplută la interior (corpul și capul) cu doi săculeți detașabili, ce conțin umplutură pentru jucării. Poate fi spălată la mașina de spălat.

Vă recomandăm întreaga noastră colecție de jucării personalizate prin broderie, unde veți găsi zeci de modele: ursuleți, unicorni, elefănței, iepurași, cățeluși, pinguini, tigrii și multe altele!

Recenzii

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsRen de pluș Cupid, personalizat prin broderie
Scrie recenzia ta!
Ursulet plus personalizat pentru TUdor

Ursulețul Super Erou - jucărie pluș personalizată, brodată

Iepuras personalizat pentru fete

Iepurașul Bubu - jucărie pentru fete, personalizată prin broderie

Ren de pluș Cupid, personalizat prin broderie

135,00 RON
Disponibilitate: în stoc

Maxim 17 caractere

Maxim 2550 caractere